Gimnastul Marian Dragulescu si-a snopit in bataie sotia

Miercuri, 01 Octombrie 2008, ora 14:15
8958 citiri
Gimnastul Marian Dragulescu si-a snopit in bataie sotia

Marian Dragulescu, multiplu campion mondial si european la gimnastica, este acuzat de sotia sa ca a batut-o infiorator in fata copiilor.

Sportivul a recunoscut pentru Antena 1 ca nu a mai lovit niciodata in viata sa o femeie "in halul asta" si isi regreta gestul.

"Dupa ce m-a batut mi-a spus ca nu ma mai doreste, ca nu ma mai vrea. Vrea sa ma scoata afara din casa impreuna cu cei doi copii", a declarat sotia gimnastului, citata de Prosport.

Larisa Dragulescu si-a scos un certificat medico-legal dupa incidentul de duminica seara, dar pana acum nu a depus plangere la politie.

"Este obsedat de femei, obisnuieste sa le agate si cu mine in masina. Discuta cu respectivele fete pe net si vine la 5 dimineata si se baga in pat langa mine", se mai plange Larisa.

Relatiile dintre gimnast si sotia sa sunt dificile de ceva vreme, acum doi ani Marian anuntase ca vrea sa divorteze.

Dupa ce Marian a ratat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, in presa a existat o campanie de ajutorare a familiei acestuia.

Gimnastul a declarat ca voia sa castige aurul olimpic pentru banii dati de stat, care l-ar fi ajutat sa plateasca operatia fiicei sale de patru ani, Beatrice Maria, diagnosticata cu hipoacuzie bilaterala. Mai multe persoane s-au oferit atunci sa-i ajute familia.

Tatal gimnastului a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca Larisa isi cumpara haine scumpe din banii pentru operatia fetitei lor.

Miercuri, Marocanul trebuia sa se prezinte la lot, pentru a se reintalni cu vechii colegi si antrenori, insa nu s-a dus, informeaza Antena 3.

Reacția lui Cristian Gațu după ce soția l-a acuzat că trăiește cu menajera
Reacția lui Cristian Gațu după ce soția l-a acuzat că trăiește cu menajera
Cristian Gațu, fost mare handbalist al României, este în mijlocul unui scandal mediatic după ce a cerut divorțul de soția sa, iar aceasta îl acuză că trăiește cu așa zisa menajeră, în...
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
#Marian Dragulescu, #gimnastica, #batut, #nevasta , #stiri Marian Dragulescu