Olimpiada Londra 2012: Dragulescu rasuceste cutitul in rana gimnastilor

Luni, 30 Iulie 2012, ora 14:15
6938 citiri
Olimpiada Londra 2012: Dragulescu rasuceste cutitul in rana gimnastilor

Marian Dragulescu, multiplul campion de gimnastica, rasuceste cutitul in rana fostilor sai colegi din lotul national masculin.

Dragulescu sustine ca, daca era selectionat in echipa Romaniei pentru olimpiada, aceasta nu putea sa rateze calificarea in finala.

"Daca eram la Londra langa baieti, nu am fi ratat participarea in finala. S-a vazut ca le lipseste un lider, pur si simplu au cazut psihic. Nu a avut cine sa-i adune, sa-i incurajeze. Iar cu exercitiile pe care le aveam la sol si sarituri cu siguranta intram in finale. Puteam sa ajut echipa si cu notele mele eram in primele opt. Pe de alta parte, Romania a lasat acasa un brand, un nume pe care putea sa-l foloseasca.

La experienta pe care am acumulat-o, stiam ce sa le spun baietilor si nu s-ar fi intamplat acest esec. De cand am revenit in 2009, cand am fost cu baietii la concursuri, am castigat impreuna, cand lipseam era rezultat negativ. Daca unii au considerat ca Marian Dragulescu si Marius Urzica nu trebuie sa fie in echipa Romaniei, asa s-a intamplat. Rezultatele vorbesc, nu? Eu m-am pregatit pana joi, ultima zi cand puteam fi chemat la Londra. Nu s-a intamplat, mi-am luat o mica vacanta si sunt la mare", a declarat Marian Dragulescu in Ziarul Ring.

Echipa masculina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea in finala de la Jocurile Olimpice, in timp ce la simplu doar Flavius Koczi a "prins" trei finale.

Dragulescu a fost lasat acasa, in postul de rezerva, el fiind considerat nepregatit de staff-ul lotului.

M.D.

#Marian Dragulescu Olimpiada 2012, #rezultate Romania Olimpiada 2012, #gimnastica Romania olimpiada 2012 , #stiri Marian Dragulescu