O directoare de școală membră PNL i-a urat lui Godină să ajungă pe mâna chirurgului arestat pentru șpagă. Reacția polițistului: "Cum educați, doamnă, un copil?"
Marian Godina / stiri Marian Godina
Printre comentatorii care i-au reproșat lui Marian Godină implicarea în cazul soldat cu arestarea unui chirurg din Brașov s-a numărat și o profesoară de geografie directoare de școală în Sighetu Marmației. Viorica Timiș este, conform profilului de Facebook, directoare la Școala Gimnazială Nr. 5 din Sighetu Marmației. Cadrul ...
Marian Godină, după ancheta Recorder de la vârful BOR: „Ar aduce un plus doar dacă autoritățile s-ar sesiza”
Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 09:45 - Marian Godină, după ancheta Recorder de la vârful BOR: „Ar aduce un plus doar dacă autoritățile s-ar sesiza”
Marian Godina / stiri Marian Godina
Celebrul polițist brașovean Marian Godină a comentat, pe pagina sa de Facebook, unde este urmărit de 570.000 de persoane ultima anchetă Recorder, care dezvăluie o rețea de reabilitare a unor...
„România educată”, în opinia lui Marian Godină: „Suntem înconjurați de proști, iar pe zi ce trece am impresia că țara asta e sufocată de prostie”
Sambata, 02 Octombrie 2021, ora 09:12 - „România educată”, în opinia lui Marian Godină: „Suntem înconjurați de proști, iar pe zi ce trece am impresia că țara asta e sufocată de prostie”
Marian Godina / politist
Polițistul Marian Godină a postat pe site-ul personal o opinie referitoare la societatea românească într-un articol intitulat „România educată”. Marian Godină vorbește despre...
Marian Godină răspuns dezarmant pentru un ofițer din Poliție pus pe scandal. „Că puneți virgulă între subiect și predicat nu pot să spun că mă uimește”
Joi, 09 Septembrie 2021, ora 11:58 - Marian Godină răspuns dezarmant pentru un ofițer din Poliție pus pe scandal. „Că puneți virgulă între subiect și predicat nu pot să spun că mă uimește”
Marian Godina / stiri Marian Godina
Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook mesajul primit de la un fost ofițer de Poliție care îl critică pentru „carențele serioase de comportament și atitudine”, cerând parcă...
Scăunelul care l-a salvat pe Marian Godină de la moarte. "Mama oprise la un magazin și ceruse o lumânare"
Vineri, 03 Septembrie 2021, ora 21:52 - Scăunelul care l-a salvat pe Marian Godină de la moarte. "Mama oprise la un magazin și ceruse o lumânare"
Marian Godina / stiri Marian Godina
Polițistul și influencer-ul Marian Godină a povestit pe Facebook un episod din copilărie. Godină a relatat istoria personală legată de mersul pe bicicletă la o postare menită să...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Marian Godina, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Marian Godina
Marian Godina
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Marian Godina, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.