Marian Godină, mesaj pentru ”lătrăii” lui Lucian Bode: ”Bucura-m-as de cât sunteți de prostani”

Miercuri, 08 Februarie 2023, ora 22:46
3782 citiri
Marian Godină, mesaj pentru ”lătrăii” lui Lucian Bode: ”Bucura-m-as de cât sunteți de prostani”
Marian Godină a criticat constant furtul academic comis de Lucian Bode FOTO Hepta / Facebook

Marian Godină a lansat miercuri, 8 februarie, un nou atac la adresa ministrului de Interne, Lucian Bode.

Într-o postare pe Facebook, el susține că mai mulți jurnaliști ”care încasează bani de la partid” îl atacă din cauza afirmațiilor făcute la adresa ministrului, după ce a fost acuzat de plagiat.

Continuând să îl acuze pe Lucian Bode că încearcă să scape de acuzații ”ca cei mai versați dintre infractori”, el subliniază că, datorită ”lătrăilor”, numărul urmăritorilor săi a crescut.

”Ca să nu mai pomenesc de domnul doftor, niște "jurnaliști", care încasează bani de la partid, s-au pus pe mine. Gata, nu mai zic nimic, promit. Doar atât:

Lucian Bode e un hoț care conduce Ministerul de Interne și care se laudă în Parlament că CNA a amendat doi jurnaliști care l-au criticat.

Am cunoscut infractori de drept comun care și-au recunoscut faptele, spre deosebire de Bode care dă în judecată tot ce poate pentru a-și acoperi hoția. Și nu vrea să se judece dacă a plagiat sau nu, ci dacă a fost corect să fie verificat. Așadar știe că a furat și nu contestă asta, dar caută portițe pe proceduri, ca cei mai versați dintre infractori.

Lucian Bode și-a pus lătrăii pe mine și pe alții, iar ei, foarte ascultători, au îndeplinit ordinul și au început să mă atace. Atât de tare m-au atacat, încât mi-a crescut pagina cu vreo cinci sute de urmăritori. Continuați să lătrați, băieți!

PS Bode tot un hoț rămâne, oricât ați lătra voi.

BUCURA-m-aș de cât sunteți de prostani”, a transmis Marian Godină.

#marian godina, #lucian bode, #ministru de interne, #plagiat , #stiri Marian Godina