Marian Godină, postare acidă pe Facebook, cu aluzie la un ministru din cabinetul Ciucă: "Un nene care s-a căcat în potecă"

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 14:38
6766 citiri
Marian Godină, postare acidă pe Facebook, cu aluzie la un ministru din cabinetul Ciucă: "Un nene care s-a căcat în potecă"
Polițistul Marian Godină FOTO Facebook/ Marian Godină

Polițistul Marian Godină a scris un comentariu ironic pe Facebook, cu aluzie la cel mai recent scandal legat doctorate plagiate de înalți funcționari ai statului român.

”A fost odată un nene care s-a căcat în potecă, așa că a început să miroasă prin toate curțile.

După un timp, trecătorii s-au obișnuit cu căcatul și îl ocoleau, fără să-l mai bage în seamă. Ba chiar nici pe căcăcios nu prea-l mai pomeneau.

Doar că pe căcăcios atât de tare l-a dus capul, încât s-a dus într-o seară cu un băț și a străpuns pojghița ce învelea cu un aer protector căcatul. Și a început să mestece, ba chiar să sară cu ambele picioare pe el și să-l împrăștie pe toată poteca. A și gustat puțin din el, dorind parcă să vadă dacă e al lui.

Iar acum, pute din nou pretutindeni și va dura iar mult timp să prindă coajă, asta dacă va mai prinde.

Nu mai bine făcea el nani pe banchetă, în sunet armonios de sirenă?”, a scris Godină pe Facebook.

Ultima propoziție aduce aminte de scandalul în care a fost implicat actualul ministru de Interne Lucian Bode, care a susținut că dormea pe bancheta din spate în mașina oficială implicată într-un accident rutier grav.

Teza de doctorat a lui Bode, expusă de Emilia Șercan

Jurnalista de investigații Emilia Șercan a demontat vineri, 7 octombrie, afirmația lui Lucian Bode, care susține că teza lui de doctorat poate fi consultată de oricine. În realitate, lucrarea este imposibil de studiat pentru a constate eventuala fraudă academică.

Șercan a explicat că lucrarea nu se găsește în format printat, cu toate că așa cere legea, și nu poate fi consultată decât în format digital, pe un calculator care nu are conexiune la internet, iar fotografierea ecranului este interzisă.

Lucian Bode a declarat în seara zilei de joi, 6 octombrie, că a trimis lucrarea la Biblioteca Central Universitară (BCU) a Universității „Babeș-Bolyai” și la Biblioteca Națională, însă Emilia Șercan spune că nu este de găsit la raft.

#marian godina, #lucian bode, #doctorat plagiat, #Emilia Sercan , #stiri sociale