Marian Godină, criticat după ce a spus că merită mai mult de 5.000 de lei pe lună: ”Pot face mai mult în privat”

Miercuri, 05 Octombrie 2022, ora 17:11
3730 citiri
Marian Godină, criticat după ce a spus că merită mai mult de 5.000 de lei pe lună: ”Pot face mai mult în privat”
Polițistul Marian Godină FOTO Facebook/ Marian Godină

Marian Godină a anunțat în cadrul unui interviu că se gândește să își dea demisia din poliție deoarece consideră că merită mai mulți bani decât salariul de 5.000 de lei pe care îl încasează. În urma afirmațiilor, a primit un val de critici de la oameni care i-au transmis să îi fie rușine că vrea mai mulți bani deoarece alții se descurcă cu mult mai puțin.

Astfel, Godină a venit cu un răspuns pentru toți cei care l-au criticat, explicând că fiecare om își setează propriile țeluri.

”În urma apariției interviului de la Europa Liberă am citit niște comentarii de m-au lăsat mască.

Mai exact, în cadrul interviului am spus că mă gândesc serios ca după ce mi se încheie concediul de creștere a copilului să nu mă mai întorc în Poliție, principalul motiv fiind venitul, care este în jur de 5000 de lei lunar, (3740 de lei salariul, 1000 de lei norma de hrană și 260 de lei norma de echipament) eu considerând că merit mai mult de atât și că pot face mai mult cu viața mea.

Oare ce nu s-a înțeles? Oare cât de tălâmb să fii să nu înțelegi ce am spus mai sus?

Se pare că sunt totuși destui care n-au înțeles, căci în zeci de comentarii am citit că ar trebui să îmi fie rușine că vreau mai mult, că sunt oameni cu salarii mult mai mici”, a scris Godină.

Polițistul mai spune că nu vrea să ajungă să aibă o pensie de 3.500 de lei pe lună, astfel încât să nu își poată ajuta copiii, sau chiar să fie o povară pentru ei.

”Eu nu am zis că vreau ca Poliția să-mi dea mai mult, ci că nu m-aș mai întoarce pentru că eu consider că pot face mai mult în privat.

Ai 2000 de lei salariu și ești mulțumit? Te-ar mulțumi un salariu de 5000 de lei lunar? Bravo, te felicit! Se tot scot locuri în Poliția Română, ba mai mult, va fi unul în plus dacă voi pleca eu, așa că îl vei putea accesa cu toată încrederea, te încurajez să o faci și astfel vei ajunge ca după 16 ani de poliție să ai un venit lunar de 5000 de lei, adică suma pentru care mă invidiezi atât de mult acum. După 25 de ani de poliție, lucrați efectiv în operativ, vei ieși cu o pensie "specială" în jur de 3000-4000 de lei. Dacă ți se pare atât de mare, că tot m-ai certat că alții au pensii mult mai mici, iată că ai încă un motiv ca să aplici. Eu nu vrau ca la pensie să trăiesc din 3500 de lei pe lună. Chiar nu vreau. Vreau să mă pot bucura de timpul pe care îl voi avea atunci la dispoziție, vreau să îmi pot ajuta eu copiii, nu să fiu eu o povară pentru ei. De aceea nu îmi doresc să rămân și să ajung la acea pensie "specială", ți-o las ție cu mare drag. Îmi vei spune din nou că sunt alții cu pensie și mai mică. Știu, am și eu părinți, mama mea are 1100 de lei pensie. Dar e ăsta un argument ca eu să zic sărut mână pentru 3500? Eu zic că nu, de aceea vreau să fac în așa fel să nu stau pe suma asta la pensie. Am voie? Îmi dai voie? Sau mă cerți?”, a mai scris Godină pe Facebook.

Citește și:
Romică Țociu și Cornel Palade s-au certat de la bani. Dezvăluiri în premieră: ”A căzut casa pe mine!”
Romică Țociu și Cornel Palade s-au certat de la bani. Dezvăluiri în premieră: ”A căzut casa pe mine!”
Parteneri pe scenă pentru multă vreme, actorii de comedie Romică Țociu și Cornel Palade s-au despărțit în urmă cu câțiva ani, motivul separării nefiind unul cunoscut de către publicul...
Viciul care i-a distrus viața lui Rică Răducanu: ”E ca o boală în oase”
Viciul care i-a distrus viața lui Rică Răducanu: ”E ca o boală în oase”
Rică Răducanu (76 ani), unul dintre foștii portari de legendă ai României, recunoaște deschis că are probleme din cauza unei dependențe bolnăvicioase. Fostul goal-keeper al Rapidului...