De ce n-au reușit jandarmii să spargă geamul "bombardierului cu Mercedes". Demonstrația făcută de Marian Godină: "E eficientă" VIDEO

Joi, 27 Octombrie 2022, ora 11:18
15647 citiri
De ce n-au reușit jandarmii să spargă geamul "bombardierului cu Mercedes". Demonstrația făcută de Marian Godină: "E eficientă" VIDEO
Marian Godină a arătat că geamul putea fi spart foarte simplu cu un instrument potrivit FOTO Captură video / Facebook Marian Godină

De 11 ore au avut nevoie polițiștii și jandarmii pentru a-l găsi pe un șofer de Mercedes din București care le-a plecat de sub nas miercuri seară, 26 octombrie.

Antonio Șerban, aflat la volanul unui Mercedes, a fost tras pe dreapta polițiști ai Brigăzii Rutiere, pe o stradă din Sectorul 4. Agenții i-au solicitat șoferului, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească și să se legitimeze.

Deși l-au avut preț de câteva minute “în mână”, nu au reușit să îl determine pe bărbat nici măcar să coboare geamul portierei. Un echipaj de cinci jandarmi a fost chemat în sprijinul agenților. Unul dintre jandarmi lovește de câteva ori, cu un obiect dur, geamul lateral al mașinii, în încercarea de a-l sparge, însă fără succes. Acesta nu cedează, dându-i șoferului și mai mult curaj să demareze în viteză avariind două autovehicule staționate.

Marian Godină a publicat joi un video în care face o demonstrație cu privire la modul în care poate fi spart foarte ușor geamul portierei. Acesta a arătat că sticla putea fi distrusă rapid cu un instrument potrivit.

“Deși pare greu de crezut, geamurile laterale ale unei mașini, dacă sunt închise, nu pot fi sparte cu ciocanul, bastonul, pumnul ori alte obiecte dure despre care ai crede că pot face un geam auto țăndări. Nu, nu îl va face.

În acest video mi-am testat o unealtă care nu îmi lipsește de pe uniformă, dar nici din mașina personală. E eficientă”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Cine e "bombardierul cu Mercedes"

Antonio Șerban a fost prins și dus la audieri joi dimineață, 27 octombrie. Acesta se află la Secția 19 și urmează să fie condus la Brigada Rutieră.

Bărbatul are antecedente penale, în urmă cu doi ani fiind implicat într-un dosar de trafic de droguri.

Antonio Șerban, aflat la volanul unui Mercedes, a fost tras pe dreapta, miercuri seară, polițiști ai Brigăzii Rutiere, pe o stradă din Sectorul 4. Agenții i-au solicitat șoferului, care încălcase mai multe reguli de circulație, să oprească, însă acesta i-a sfidat și a demarat în trombă, lovind două mașină.

Autoturismul a fost dat în atenție și a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.

După acest incident, individul a postat pe rețelele de socializare mai multe înregistrări video în care amenința cu moartea polițiștii.

”Stați, mă, cuminți”, le spune el, printre altele, polițiștilor.

Reprezentanții sindicatul Europol au postat pe Facebook secvențe din filmulețele postate de șofer alături de mesajul:

”Care sunt primele sentimente care vă încearcă atunci când vedeți un astfel de personaj care sfidează orice regulă de circulație și e dispus să treacă cu autoturismul peste jandarmi, polițiști, pietoni?

Lașul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe rețelele de socializare, pe atât de laș a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide și ulterior, pe o stradă din sectorul 4, și-a abandonat mașina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe și impozite.

Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reținere și arestare preventivă”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doi câini periculoși care erau lăsați liberi prin Mehedinți au fost prinși de jandarmi și duși la un adăpost FOTO
Doi câini periculoși care erau lăsați liberi prin Mehedinți au fost prinși de jandarmi și duși la un adăpost FOTO
Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi a anunțat că doi câini din rasa Cane Corso, consideraţi a fi periculoşi, au fost prinşi de jandarmii din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, ei...
Tânărul împușcat de polițiști, în Botoșani, a rămas fără un rinichi. Medicii au scos din corpul lui două gloanţe
Tânărul împușcat de polițiști, în Botoșani, a rămas fără un rinichi. Medicii au scos din corpul lui două gloanţe
Tânărul de 25 de ani din judeţul Suceava care a fost împuşcat de poliţiştii din Botoşani în timpul unei urmăriri în trafic a rămas fără un rinichi, iar medicii au fost nevoiţi să...
#marian godina, #politisti, #jandarmi, #bombardier , #politie