Marian Godină, după ce a fost acuzat că „s-a vândut” pentru că acceptă să facă reclame: „Like-urile nu plătesc facturi”

Marti, 05 Iulie 2022, ora 08:58
4919 citiri
Marian Godină, după ce a fost acuzat că „s-a vândut” pentru că acceptă să facă reclame: „Like-urile nu plătesc facturi”
Marian Godină a explicat de ce acceptă să facă, uneori, reclamă unor produse FOTO Youtube (Marian Godină)

Devenit recent tătic, Marian Godină a explicat într-o postare de pe pagina sa de Facebook motivele pentru care acceptă să facă, uneori, reclamă unor produse pe pagina sa de Facebook, unde este urmărit de peste 500.000 de persoane.

Cunoscutul polițist brașovean a ținut astfel să le răspundă celor care îl acuză că „s-a vândut” și nu mai este „vertical” pentru că acceptă să promoveze produse pe pagina sa de Facebook.

„Aici, pe pagina asta, e munca mea de șapte ani și, din fericire, nu sunt dator nimănui cu nimic. Am libertatea de a scrie când vreau și despre ce vreau. Sunt perioade în care postez zilnic timp de 4 zile, sunt alte perioade în care nu scriu nimic câte două, poate chiar trei săptămâni.

Sunt texte pe care le scriu pe site, acolo unde sunt monetizate, sunt altele pe care le scriu direct pe Facebook și care nu-mi aduc niciun leu. Sunt "atât de ahtiat" după făcut bani încât luna trecută am scris doar vreo două texte pe site.

Sunt luni în care nu scriu niciunul. Aș pune pariu că dacă unul dintre acești comentatori ar avea o pagină cu peste jumătate de milion de urmăritori, s-ar chinui să scrie zilnic câte ceva pe blog. Ba mai mult, nu cred că ar refuza vreo ofertă. Sunt conștient că pot face mult mai mult pentru mine și familia mea, așa am să încerc să fac de acum înainte”, a scris Godină.

Polițistul a mai arătat că acceptă uneori să facă reclame pentru că familia sa are un venit net lunar de 5.000 de lei, iar „like-urile nu plătesc facturi”.

„Azi, când am cheltuit în câteva ore puțin peste salariul meu pe o lună, mi-am dat seama că sunt chiar bolovan. Like-urile nu plătesc facturi, nu achită la magazine. Munca nimănui nu ar trebui să fie gratis, iar a întreține o pagină de Facebook, a scrie, a comenta, a posta, toate astea reprezintă o muncă, o muncă pe care eu am făcut-o fără niciun câștig material atâția ani. E o muncă pe care o puteți aprecia, o puteți urmări sau o puteți ignora. Toate cele trei variante sunt gratis.

Așa că celor care îmi comentează să-mi spună că le e scârbă că am ajuns să fac reclame, le transmit că pot schimba pagina, oferta e foarte generoasă pe Facebook.

Aș mai dori să vă puneți o întrebare la care să vă răspundeți uitându-vă în oglindă: dacă ați avea o pagină cu jumătate de milion de urmăritori, cu un venit net al familiei de aprox. 5000 de lei pe lună, ați folosi pagina pentru a face niște bani în plus?”, a mai transmis Marian Godină.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cât câștigă Facebook din publicitatea electorală, după ce a redus drastic recomandările pentru știri politice
Cât câștigă Facebook din publicitatea electorală, după ce a redus drastic recomandările pentru știri politice
Retragerea Meta de pe zona politică a dus la picajul implicării utilizatorilor pentru postările presei şi ale partidelor aflate în campanie. Asta în timp ce compania aproape că și-a dublat...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#marian godina, #reclame, #likeuri, #Facebook , #stiri sociale