Reactia lui Marian Godina la protestul sindicatelor din Politie: "Mergeti la privat ca se dau sporuri babane"

Miercuri, 24 Februarie 2021, ora 22:07
13128 citiri
Reactia lui Marian Godina la protestul sindicatelor din Politie: "Mergeti la privat ca se dau sporuri babane"
Marian Godina s-a delimitat de protestul politistilor de astazi/Foto: Facebook/Marian Godina

Politistul Marian Godina a criticat protestul sindicatelor din Politie ce s-a desfasurat miercuri, 24 februarie, in fata Palatului Cotroceni fata de inghetarea salariilor in sistem. Acesta a subliniat ca isi mentine pozitia fata de acest tip de proteste si i-a indemnat pe acestia "sa mearga in privat" acolo unde, cu ironie, a notat ca "se dau sporuri babane".

"Vazand protestele de azi ale unor politisti care au aprins fumigene si s-au certat cu jandarmii, nu pot decat sa ma felicit inca o data pentru articolele pe care le-am scris pe tema protestelor politistilor, delimitandu-ma astfel de ei.

#mergetilaprivatcasedausporuribabane", a scris Marian Godina pe pagina sa de Facebook.

Dupa valul de comentarii, multe dintre acestea critice, politistul a revenit cu o noua postare.

"Pentru politistii revoltati care mi-au comentat la postarea de mai devreme si m-au injurat, jignit etc.

Fiti atenti aici la mine, ca va explic cat de frumos pot.

Cand unul dintre voi comenteaza la mine pe pagina, postarea devine si mai virala. Nu conteaza ca injurati, ca jigniti, ca aruncati cu laturi. Postarea devine si mai vizibila, iar eu trebuie sa recunosc ca voi dormi la fel de bine, injurat sau neinjurat, asta daca nu voi avea simptome dupa vaccinul de azi. (momentan n-am)

Cu alte cuvinte, domnilor, comentand pe pagina, tocmai v-ati lasat folositi. De mine. A doua oara pe ziua de azi. Prima oara a fost la protest. De altii", a completat acesta.

Protestul politistilor din Bucuresti a degenerat astazi, cand unii sindicalisti au aprins fumigene. Jandarmii au intervenit si au acordat amenzi, au ridicat cateva persoane si ii acuza pe politisti ca nu au respectat zona delimitata pentru protest. Polisistii sunt nemultumiti de masurile de austeritate anuntate de Guvern si de faptul ca sporurile vor fi reduse.

Jandarmeria Capitalei a anuntat aplicarea a patru amenzi in valoare totala de 10 de mii de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice in urma protestului politisti sindicalisti care a avut loc miercuri la Palatul Cotroceni. In plus, a fost declansata o ancheta penala cu privire la infractiunea de folosire fara drept a articolelor pirotehnice dupa ce patru persoane au aruncat cu fumigene, ingreunand astfel vizibilitatea participantilor la trafic, conform sursei citate anterior.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Marian Godina politist, #proteste politisti, #Cotroceni, #stiri social , #politist