Iancu: Ma duc la Platini si il reclam pe Balaj

Marti, 15 Septembrie 2009, ora 20:04
789 citiri
Iancu: Ma duc la Platini si il reclam pe Balaj

Finantatorul formatiei FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat ca este dispus sa mearga pana la presedintele UEFA daca arbitrul Cristi Balaj nu va fi sanctionat pentru felul in care a condus finala Cupei Romaniei.

"Dansa a patit-o in cateva zile, dar lui Balaj nu i s-a intamplat nimic desi strig de atata timp. Vreau sa stiu ce nota a primit domnul Balaj pentru finala Cupei. Si presedintele Mircea Sandu a spus ca arbitrajul a fost execrabil, ce sa mai spun acum. Stiti cine si-a asumat responsabilitatea acestei delegari? Ioan Igna! Care este diferenta intre Dansa si Balaj?

Ceea ce i se face lui Balaj e ceva rau, eu nu pot fi oprit! Voi merge mai departe! Ma duc la Platini personal si-l arat cu degetul, nu faceti decat sa ma starniti. Nu ma obligati sa merg sa fac ceva ce va afecta imaginea intregului arbitraj! Vreau sa i se dea doua etape, 3 etape, sa se simta o schimbare!", a spus Iancu la GSpTV.

FC Timisoara a pierdut finala Cupei Romaniei, editia 2009, cu scorul de 0-3, insa partida cu CFR Cluj a fost marcata de erori de arbitraj si de violente incredibile ale fanilor banateni.

Citeste si:
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
La plecarea unui mare român: Paul Lăzărescu
Sute de mii de români au căzut victimă barbariei comuniste. Eliberat după ani grei de temniță, Paul Lăzărescu a intrat, recent, în eternitate. Ce a însemnat pentru istoria României acest...
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...