Culisele scandalului dintre Marian Iancu si Contra

Luni, 06 Decembrie 2010, ora 09:12
5282 citiri
Culisele scandalului dintre Marian Iancu si Contra

Cosmin Contra a fost anuntat sambata de Marian Iancu, prin intermediul presei, ca nu va mai antrena la echipa FC Timisoara.

Demiterea fostului international roman, aparent nejustificata, vine intr-un moment in care Timisoara este neinvinsa in campionat si ocupa locul secund, la cinci puncte in urma liderului Otelul Galati.

Atacat de patron dupa remiza cu Gloria Bistrita, scor 3-3, intr-un meci in care Timisoara a condus cu 2-0 si 3-1, Cosmin Contra a replicat imediat, spunand ca nu accepta sa fie calcat in picioare. In acelasi timp, tehnicianul de pe Belga l-a invitat pe Iancu sa antreneze echipa.

Enervat la culme, Marian Iancu l-a anuntat pe Contra, tot prin intermediul presei, ca nu va mai antrena la Timisoara cat este el patron. Ulterior, patronul banatean a remis un comunicat de presa prin care pune ruptura pe seama "extraselor din presa scrisa rastalmacite, inventate si rupte din context".

Motivele indepartarii lui Contra pot fi insa puse pe seama problemelor financiare. Potrivit Prosport, tehncianul Timisoarei ii sprijina pe fotbalistii neplatiti de mai multa vreme si chiar a platit din propriul buzunar operatia unui jucator si achizitionarea unor medicamente.

Demiterea lui Contra aminteste de modul in care a fost dat afara Dusan Uhrin, antrenor asteptat sa revina pe Bega. Desi avea un palmares foarte bun la echipa, cehul a fost indepartat dupa ce a intervenit pentru ca jucatorii sa-si primeasca restantele financiare si primele.

Cosmin Contra, demis de la Timisoara! Iancu: La revedere, sa-si caute echipa

Iancu explica demiterea lui Contra

Cosmin Contra a fost instalat pe banca Timisoarei pe 15 septembrie, inregistrand 6 victorii si 5 egaluri in Liga I. In mandatul lui Contra, Timisoara a suferit o singura infrangere, in sferturile Cupei Romaniei, scor 0-1 cu FC Brasov.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Cosmin Contra, #Marian Iancu, #FC Timisoara , #FC Timisoara