Dezastru la Timisoara. Poli, in pragul desfiintarii

Marti, 14 Februarie 2012, ora 07:14
3202 citiri
Dezastru la Timisoara. Poli, in pragul desfiintarii

Una din cele mai vechi si mai valoroase echipe de fotbal ale Romaniei, Poli Timisoara, se afla in pragul desfiintarii deoarece autoritatile locale ezita sa preia clubul de la Marian Iancu.

Gruparea "viola" are in acest moment cel putin o problma majora, care ii poate afecta viitorul. Pana la data de 31 martie, banatenii trebuie sa isi puna la punct dosarul de licentiere, insa actuala conducere si consiliile local si judetean se afla pe pozitii diametral opuse.

Daca Marian Iancu sustine ca, la Poli, este nevoie urgenta de o infuzie de capital pentru a trece peste hopul licentierii, autoritatile locale cred ca echipa trebuie sa isi rezolve singura aceste probleme si abia dupa ce va lua licenta, daca o va lua, clubul va fi preluat.

"Nu stiu nimic din ce vor ei, nu stiu care sunt intentiile lor. Daca ei considera ca e nevoie, ne vor contacta. Clubul este 100% dependent de intrarea lor in actionariat. Noi nu vindem actiuni, ii invitam in actionariat.

Exista si posibilitatea ca ei sa nu se implice. Daca va fi asa, mergem in liga a V-a, in liga a treia sau a X-a, ne desfiintam, vom vedea ce va fi. Eu le-am spus vara trecuta ca vreau sa desfiintez clubul, dar ei mi-au cerut sa mai raman. E nevoie urgenta de bani la Poli", a spus Iancu, conform Prosport.

Autoritatile locale intarzie inca sa dea un raspuns ferm iar auditul comandat la club va fi doar discutat in perioada ce urmeaza, fara a fi avansat un termen clar pentru ca toti consilierii locali sa voteze preluarea sau nu a Politehnicii.

Marian Iancu a anuntat ca ofera 51% din actiunile clubului Primariei si Cosiliului Local Timisoara, daca autoritatile locale isi iau angajamentul ca vor sprijini echipa cu un pachet financiar consistent in fiecare sezon.

M.D.

Citeste si:
Adevărata problema a desemnării generalului Ciucă ca premier. „Nu cred că va putea pune nici măcar un singur secretar de stat ales cu mâna sa”
Adevărata problema a desemnării generalului Ciucă ca premier. „Nu cred că va putea pune nici măcar un singur secretar de stat ales cu mâna sa”
Deși am părăsit serviciul militar activ acum 18 ani și deși am fost și înainte de acel serviciu, dar și pe timpul lui și altceva decât doar un simplu ofițer de comandă și de stat...
Un guvern minoritar ar agrava criza românească
Un guvern minoritar ar agrava criza românească
Propunerea de guvern minoritar cu ex-ministrul apărării, Ciucă, în frunte, nu e decât încă o nouă tergiversare a soluționării crizei guvernamentale și, implicit, a crizei de stat...
Sursa: Ziare.com