FC Timisoara redevine Poli! Vezi ce spune Iancu

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 21:44
2254 citiri
FC Timisoara redevine Poli! Vezi ce spune Iancu

Site-ul clubului FC Timisoara a revenit la infatisarea de dinaintea scandalului pentru palmares si culori izbucnit intre Marian Iancu si fostul actionar, italianul Claudio Zambon.

Marian Iancu anunta in urma cu aproape doua saptamani ca, in returul actualului sezon, clubul banatean va reveni la numele Politehnica Timisoara.

Primul pas a fost facut pe site-ul gruparii de pe Bega, pe care au fost reafisate culorile alb-violet, stema si denumirea FC Politehnica Timisoara.

"Prin revenirea site-ului oficial la culorile alb-violet si la denumirea de Politehnica Timisoara incepem sa facem pasii normali pe care i-am anuntat din timp. Acesta este un argument care sustine ultimele declaratii facute de mine cu privire la palmares.

Din retur ne vom numi asa cum trebuie sa ne numim. In pauza competitionala vom face demersurile si catre federatie. Vom pune la dispozitie toata documentatia, pentru ca cei din federatie sa ia o decizie in cunostinta de cauza.", a declarat Marian Iancu pentru Mediafax.

Iancu: Din retur ne vom numi Politehnica Timisoara

Clubul banatean si-a recapatat palmaresul in luna martie, dupa un proces lung cu italianul Claudio Zambon. Acesta a castigat in instanta drepturile asupra numelui, palmaresului si culorilor Politehnicii Timisoara, decizie bazata pe foarte multe nereguli in actele prezentate.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a anuntat, pe 25 aprilie 2009, ca adevarata Politehnica Timisoara este gruparea de liga a IV-a, patronata de italian.

Zambon castigase disputa cu gruparea din Banat inca din 5 decembrie 2006, insa FRF a evitat sa aplice decizia TAS, dar un ultimatul de la FIFA a fortat Federatia sa aplice sentinta. Printre altele, clubul lui Marian Iancu a trebuit sa-si schimbe numele, culorile si sa plateasca despagubiri pentru folosirea abuziva a acestora, dar si a palmaresului si a istoricului.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Marian Iancu, #FC Timisoara, #poli timisoara , #FC Timisoara