Iancu: CFR e echipa Cailor Ferate Ungare

Duminica, 30 Mai 2010, ora 21:49
2224 citiri
Iancu: CFR e echipa Cailor Ferate Ungare

Finantatorul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, i-a raspuns lui Arpad Paszkany dupa cuvintele dure adresate de acesta in presa maghiara.

"Un ungur, intr-un ziar unguresc e greu sa laude un roman. Acum imi dau seama cat l-am chinuit. Platesc absolut totul, ca orice echipa: si chirie, si stadion, si baza si tot. Daca eu nu ies in Europa, nu primesc niciun ban. Il doare ca am si eu o singura parghie si ies sa strig. Il aduc acum pe Avram? O sa il readuca pe Igna in retur. Ei vorbesc acum, ca si-au rezolvat problemele. As fi avut dosar la DNA daca as vorbi de Pazskany si Muresan, avand in vedere ce legaturi au ei cu anumite organizatii secrete.

Ii dau o veste buna lui Paszkany. Sa isi intareasca ficatul, pentru ca va avea un an viitor si mai groaznic. O sa il deranjez in continuare. in turul campionatului va fi Avram, va fi totul bine, dar in retur va reveni Igna sau alt Igna si gata. Isi vor rezolva problemele. Mie nu mi-au dat zeci de hectare de teren ca sa faca afaceri si sa isi faca echipa. Eu nu am nicio afacere in Timisoara, iar echipa Timisoarei e a Timisoarei, nu a mea! Eu am investit in jucatori romani, nu in argentinieni, portughezi, pakistanezi sau ce au ei acolo. CFR e echipa Cailor Ferate Ungare", a spus Marian Iancu la GSP TV.

Reactia lui Marian Iancu vine dupa ce Arpad Paszkany afirmase ca FC Timisoara traieste de pe urma banilor autoritatilor locale, in timp ce patronul banatenilor are simplul rol de purtator de cuvant.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Noua iubită a lui Arpad Paszkany, plimbată cu elicopterul prin Dubai: ”Când nu ai chef să iei mașina...” VIDEO
Noua iubită a lui Arpad Paszkany, plimbată cu elicopterul prin Dubai: ”Când nu ai chef să iei mașina...” VIDEO
Milionarul Arpad Paszkany (52 de ani), fost patron la echipa de fotbal CFR Cluj, este într-o nouă relație, după ce a divorțat de femeia cu 20 de ani mai tânără cu care s-a căsătorit în...
#Marian Iancu, #Arpad Paszkany, #CFR Cluj , #FC Timisoara