Iancu, injurat de fanii lui Poli Timisoara

Marti, 17 Mai 2011, ora 08:33
3020 citiri
Iancu, injurat de fanii lui Poli Timisoara

Marian Iancu a declarat ca, in noaptea de dupa infrangerea din meciul cu Otelul Galati, care a dus la pierderea sanselor de a cucerit titlul, a fost sunat si injurat de mai multi fani banateni.

"M-au injurat suporterii azi noapte (n.r- duminica noapte), beti, treji, nu stiu. Au uitat de unde am plecat. Ei trebuie sa stie ca nu iau in calcul despartirea de Politehnica. Am numerele lor si dialogurile inregistrate pe telefon.

O sa discut direct cu ei, nu mi-a picat bine ce au facut. Nu pot face mai mult, nu fac eu strategia jocului, nu pot intra eu in teren. Acum e imporant sa ne consolidam locul doi.", a declarat Marian Iancu la postul local Analog TV.

Finantatorul echipei de pe Bega si-a manifestat din nou nemultumirea vizavi ajutorul primit de Otelul Galati din partea arbitrilor in acest sezon.

"Nu sunt dezamagit, sunt suparat. E normal sa fiu suparat, Otelul are 16 puncte facute cadou de arbitri. Daca as fi dezamagit ar insemna ca nu am incredere in colectiv. Ce s-a intamplat putem pune pe seama noastra. Cine poarta cea mai mare responsabilitate? Nu vreau sa incarc pe nimeni de responsabilitati, asta este nivelul nostru.

Luptam pentru locul doi si asta ma opreste sa spun ca as fi dezamagit, asta e nivelul pe care il avem. Nu-mi reprosez nimic, stiu ce putem sa facem, cat e hazard si cat e ghinion, nu pot sa incep sa dau vina pe altii. Inca mai cred in titlu, chiar daca Otelul a sarbatorit deja. Am vazut multe reusite, am vazut angajament. Au fost si nereusite, dar e drum lung pana la a culpabiliza vreun jucator.", a mai spus Iancu.

FC Timisoara a pierdut orice sansa de a mai castiga titlul in Liga 1, dupa ce a fost invinsa, in deplasare, de Otelul Galati, scor 1-2, in etapa cu numarul 33.

C.F.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Marian Iancu, #FC Timisoara, #Iancu injurat fani Poli , #FC Timisoara