Iancu se retrage definitiv de la Timisoara

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 11:57
2521 citiri
Iancu se retrage definitiv de la Timisoara

Marian Iancu a anunat, miercuri, ca se va retrage definitiv de la Poli Timisoara, dupa ce grupul BkP a ajuns la un acord cu Consiliul Local Timis pentru cedarea tuturor actiunilor echipei banatene.

"Am impartit responsabilitatile in ceea ce priveste ceea ce avem de facut pentru a lua licenta. Din punct de vedere sportiv nu avem nicio problema, dar ramane sa vedem. Noi, grupul BkP, vrem sa iesim din actionariat, Consiliul Local doreste sa preia controlul total asupra echipei. Va exista o tranzactie si noi nu ne vom opune. Este prima oara cand vad ca interesele politice sunt unite pentru a sustine miscarea fotbalistica locala.

Este un inceput, in conditiile in care noi am precizat ca dorim sa retragem investitiile din fotbal. Ar fi pacat ca fotbalul din Timisoara sa dispara. Nu este o conditie sa recuperam niste bani din cei investiti, important este sa continue fenomenul. Pierderile sunt asumate, e mai bine sa renuntam la investitii in continuare. Nu vom mai investi deloc in fotbal, vom inchide ce avem de inchis, iar cei care vin vor trebui sa acopere restul cheltuielilor.

Am avut rezultate de-a lungul timpului, insa nu am putut mai mult din cauza faptului ca nu am acceptat sa ma murdaresc. O finala de cupa, doua titluri, au fost pierdute cum au fost, mi-era imposibil sa accept asta intr-un fotbal condus de Mircea Sandu. Cu Dumitru Dragomir nu am nimic, el ne-a ajutat de fiecare data", a spus Marian Iancu la Sport.ro.

Marian Iancu a cumparat clubul Poli Timisoara in 2005, iar de atunci banatenii s-au clasat de doua ori pe locul secund in Liga 1 (2009, 2011), au jucat doua finale de Cupa Romaniei (2007, 2009).

In prezent, gruparea de pe Bega evolueaza in esalonul secund, dupa ce anul trecut a fost retrogradata administrativ dupa o decizie a Comisiei de Licentiere a Federatiei Romana de Fotbal.

C.F.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Marian Iancu retragere Timisoara, #iancu cedare poli timisoara , #FC Timisoara