Marian Iancu face praf Rapidul

Luni, 15 Martie 2010, ora 20:31
1626 citiri
Marian Iancu face praf Rapidul

Presedintele clubului FC Timisoara, Marian Iancu, a lansat un atac dur la adresa celor de la Rapid pe care ii acuza din nou de falsificarea documentelor din cazul transferurilor jucatorilor Varga si Balan.

"Documentele privind Rapid III apar la Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti (AMFB) abia pe data de 5 martie, in conditiile in care carnetele au fost vizate pe data de 4. In documentul prin care Rapidul a cerut afilierea clubului Rapid III scrie: "In anul competitional 2009-2010 echipa va activa in mod neoficial, urmand ca abia in sezonul 2010-2011 sa activeze oficial". De aici porneste administrarea inscrierii echipei. Au facut si o lista cu jucatorii echipei Rapid III, inregistrata pe 5 martie.

Taxa pentru inscrierea dosarului a fost platita tot pe 5 martie, deci pe 4 nu putea fi pornita legitimarea la AMFB! Acordul de transfer, cu semnatura domnului Taban, e datat tot 5 martie. Deci vizele nu puteau aparea pe carnete pe data de 4. Deci toate astea sunt facute in ziua meciului.

Actele de transfer dintre cele doua cluburi, Rapid si Sportul au fost inregistrate pe 1 februarie 2010. Daca actele erau semnate de parti inca de atunci, inseamna ca puteau fi inregistrate in 3 saptamini in legalitate, pana pe 25 februarie. Care e motivul pentru care nu au fost inregistrate?", a explicat Marian Iancu in cadrul emisiunii Fanatik Show, pe Digisport.

Dacian Varga si Tibi Balan au ajuns in Giulesti dupa ce perioada de transferuri a expirat. Pentru a-i putea legitima pe cei doi, Copos si Siman au speculat regulamentul, infiintand pe loc un al treilea satelit al Rapidului.

Rapid 3 a fost inscrisa in Liga a IV-a, la Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti, condusa de fostul sef al CCA si actual vicepresedinte al FRF, Vasile Avram, si i-a cumparat pe Varga si Balan, iar cum o echipa are voie sa trimita fotbalisti la echipa satelit si, respectiv, sa aduca de acolo altii pe parcursul sezonului, fostii "studenti" au ajuns sub comanda lui Nae Manea.

Rapidul s-a impus in derbiul disputat vineri seara datorita unui gol magnific marcat de Matici, acesta punctand cu un sut de toata frumusetea, de la mare distanta.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marian Iancu, #Iancu face praf Rapid, #transfer Varga Balan Rapid , #FC Timisoara