Se desfiinteaza Timisoara? Iancu isi ia mana de pe echipa

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 07:24
2797 citiri
Se desfiinteaza Timisoara? Iancu isi ia mana de pe echipa

Poli Timisoara este in pragul desfiintarii dupa ce principalul finantator, Marian Iancu, a amenintat ca isi ia mana de pe echipa.

Nemultumit de faptul ca autoritatile locale au redus substantial ajutorul financiar acordat clubului, Iancu ameninta cu retragerea, caz in caz echipa s-ar desfiinta.

"Am anuntat ca astept pe cineva care sa cumpere 50 la suta din actiuni. Nu am nevoie de nici un ban din ce am investit, trebuie doar sa vina cineva sa investeasca in echipa. Sunt lucruri pe care le spun de foarte multa vreme, dar nu ma asculta nimeni.

BkP si Marian Iancu nu mai investesc. Daca se vor gasi bani, bine, daca nu, asta este!", a spus Iancu intr-un interviu publicat in editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Seful gruparii din Banat a anuntat in mai multe ocazii ca asteapta si alte companii sau alti investitori din oras sa i se alature in cadrul clubului. El spune acum ca, daca nu va fi ajutat, va pleca.

"Am tras demult semnalul de alarma. Daca nu vine nimeni, platim datoria care o mai avem de platit catre Fisc, in jur de 1,4 milioane de lei, si cu asta basta. Ne retragem daca nu vine nimeni!", a mai spus Iancu.

Recent, FIFA a trimis o scrisoare la FRF prin care anunta ca poli Timisoara a pierdut un nou litigiu la TAS, cu Slovan Liberec, si trebuie sa plateasca 1,1 milioane de euro.

Forul mondial judeca in aceste zile un alt litigiu in care este implicata Timisoara, Benfica Lisabona solicitand 1,3 milioane de euro in contul transferului lui Laszlo Sepsi.

Peste toate aceste probleme, vin cheltuielile curente, Poli avand intarzieri mari la plata salariilor jucatorilor, acestia primind bani doar atunci cand ar putea sa isi depuna memorii.

Poli Timisoara evolueaza in Liga 2 dupa ce, sezonul trecut, nu a primit licenta pentru prima divizie tot din cauza problemelor financiare.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#poli timisoara desfiintare, #marian iancu pleaca timisoara, #probleme financiare poli timisoara , #FC Timisoara