Timisoara vinde tot!

Marti, 03 Ianuarie 2012, ora 18:31
3450 citiri
Timisoara vinde tot!

Desi se afla pe o pozitie promovabila, Poli Timisoara continua sa vanda cei mai buni jucatori pe care ii detine.

Aflata in continuare pe marginea prapastiei din cauza datoriei, echipa de pe Bega a pierdut sprijinul financiar al lui Marian Iancu si al autoritatilor locale si este nevoita sa-si vanda jucatorii importanti.

In cazul in care nu va acoperi datoriile de aproximativ 6 milioane de euro, Poli Timisoara nu va primi licenta pentru sezonul urmator si ar putea evolua in Divizia C.

Pentru a evita dezastrul din vara, sefii banatenilor incearca sa scape de cei mai importanti jucatori, propunandu-i pe la diverse echipe.

Laszlo Sepsi a fost oferit Stelei pentru 1 milion de euro, iar managerul Daniel Stanciu este gata sa bage mana in foc ca acesta este inlocuitorul ideal pentru Iasmin Latovlevici.

"Daca il vor da pe Latovlevici la Saint Etienne, sunt sigur ca Steaua se va orienta spre Sepsi, e o solutie ideala. Pretul e cam la acelasi nivel ca al lui Latovlevici, dar Laszlo e deja un jucator care a evoluat in campionate puternice din Europa", a afirmat Daniel Stanciu la Sport.ro.

Totodata, Stanciu a dezvaluit ca si golgheterul Dorin Goga este pe picior de plecare de la Timisoara.

"Goga este unul dintre cei mai curtati jucatori din Romania, dar nu avem nici o oferta de la Kuban pentru el. Pretul de 1,5 milioane de euro e cam acelasi pe care a plecat si Gigel Bucur la Kuban, e un pret corect pentru strainatate. Pentru Romania ar fi mai mic. E adevarat ca sunt discutii cu echipe din tara si cu un club din afara, dar nu e vorba de Kuban. E vorba de o echipa din Ucraina", a precizat Stanciu.

Si Alexandru Curtean ar putea schimba echipa din 2012, el fiind dorit de Dinamo, echipa care ofera 300 de mii de euro in schimbul sau.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Marian Iancu, #poli timisoara, #Dorin Goga, #Laszlo Sepsi , #FC Timisoara