Marian Iancu: "E ordin de la FRF, Steaua trebuie sa iasa campioana!"

Marti, 22 Aprilie 2008, ora 07:56
1858 citiri
Marian Iancu: "E ordin de la FRF, Steaua trebuie sa iasa campioana!"

Patronul clubului Poli Timisoara, Marian Iancu, a luat foc dupa ce a aflat cine va conduce partida dintre Steaua si echipa sa, programata pentru marti, ora 20:30.

"Nu e nici o surpriza pentru mine ca ne va arbitra Coltrescu. Hai sa luam toate meciurile din Ghencea. In 2005 a arbitrat Coltescu, in 2006 tot Coltescu, in 20007 n-am jucat deloc cu Steaua, cum putea el oare absenta, talismanul Stelei, de la meciul acesta? Asta e un mesaj clar din partea Federatiei. E clar, l-au trimis pe Coltescu, deci e ordin sa stam drepti in Ghencea, sa nu miscam in front pentru ca Steaua trebuie sa iasa campioana. Toate jocurile sunt facute pentru Steaua insa ii asigur pe cei din Ghencea ca nu vom bate pas de defilare marti seara", a declarat Marian Iancu.

Antrenorul "violei", Dusan Uhrin Jr, pare insa resemnat si se gandeste sa bage in teren o echipa experiment, dar stelistii sunt de parere ca timisorenii mimeaza doar si vor da totul pe teren.

Patronul clubului din Ghencea, Gigi Becali, este de parere ca declaratiile lui Marian Iancu, legate de Sebastian Coltescu, sunt modul timisorenilor de a pune presiune pe arbitri.

"E modul lor prin care incearca sa puna presiune pe arbitri. El nu o sa reuseasca in viata lui asa ceva. Coltescu e unul dintre cei mai buni arbitri din Romania, dupa Balaj si Tudor. Ii mai adaug aici si pe Augustus Constantin si pe Istvan Kovacs. E greu sa puna Iancu acum presiune pe Coltescu, acest arbitru e prea puternic si destept ca sa asculte ce zice Iancu", a declarat Becali.

Presedintele CCA, Gheorgh Constantin, este de parere ca Sebastian Coltescu "si-a revenit" iar delegarea sa la partida din Ghencea este o alegere buna.

"Cred ca si-a revenit in comparatie cu anul trecut. E adevarat, a avut unele momente mai grele, dar sper ca a trecut cu bine peste ele si a inteles exact cum trebuie sa-si desfasoare activitatea", a declarat oficialul.

Oficialii stelisti au anuntat ca stadionul va fi plin pana la ora partidei cu Poli Timisoara, iar pana luni seara se vandusera 17.000 de bilete, restul de 8.000 fiind asteptate sa se epuizeze in cursul zilei de marti.

"Ma bucur ca suporterii sunt aproape de echipa la acest final de campionat in care ne punem mari sperante. Sunt sigur ca partida se va disputa cu casa inchisa, pentru ca aceasta serie senzationala de victorii ne-a apropiat din nou de fani", a declarat presedintele clubului Steaua, Valeriu Argaseala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Brazilianul care a umilit Steaua lui Lăcătuș și Hagi revine pe gazon la 58 de ani în liga a doua din Brazilia!
Campionul mondial din 1994 cu Brazilia, atacantul Romario, a făcut pe Instagram un anunț important. Acesta va reveni pe gazon deși are 58 de ani. Romario este atacantul de legendă al...
Un fost jucător al lui Gigi Becali, atac la Florin Talpan pe tema mărcii Steaua: Trebuie să ai halucinații
Un fost jucător al lui Gigi Becali, atac la Florin Talpan pe tema mărcii Steaua: Trebuie să ai halucinații
Fostul căpitan al ”roș-albaștrilor”, Alex Bourceanu, a declarat faptul că în opinia lui brandul Steaua a rămas la clubul patronat de Gigi Becali. Bourceanu l-a contrat pe Florin Talpan...
#Steaua, #poli timisoara, #Becali, #Marian Iancu, #Coltescu , #FRF