Cutremur in fotbalul romanesc

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 08:31
4258 citiri
Cutremur in fotbalul romanesc

Fotbalul romanesc ar putea fi lovit de un adevarat cutremur in perioada urmatoare, mai ales ca scandalul "mita pentru titlu", in care Marian Iancu a fost acuzat ca ar fi oferit doua milioane de euro pentru ca Timisoara sa castige campionatul, se amplifica.

Dupa ce presedintele FRF, Mircea Sandu, si finantatorul Stelei, Gigi Becali, au afirmat ca stiu despre "oferta" de doua milioane de euro, omul-cheie din acest caz, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, s-a aratat dispus sa vorbeasca cu organele de ancheta.

Avram sustine ca nu va ascunde nimic daca va fi chemat la audieri, insa vrea sa se precizeze cat se poate de clar ca el a refuzat presupusa mita.

"Nu mi se pare nici corect, nici profesional si nici moral, sa comentez eu declaratii ale presedintelui FRF, ale presedintelui Ligii, ale domnului Iancu sau ale domnului Becali. Totusi, daca voi fi chemat la audieri de catre autoritati, voi spune adevarul! Teoretic vorbind, daca a existat o persoana care a vrut sa-mi dea bani, voi spune acest lucru. Trebuie sa se precizeze clar si ca eu am refuzat", a declarat Vasile Avram.

Informatiile vehiculate in presa sportiva de miercuri sustin ca Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a intrat deja "pe fir", procurorii urmand a demara cat de curand o ancheta, pornind de la declaratiile lui Mircea Sandu.

Dezvaluiri incredibile din culisele fotbalului romanesc. Cat costa un titlu in Liga 1?

Astfel, Romania poate fi lovita de un scandal de proportii, similar cel putin cu cele din Grecia si Turcia, tari in care oameni "grei" din fotbal sunt in prezent dupa gratii.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cutremur fotbal romanesc, #mita fotbal Liga 1, #mita pentru titlu, #Marian Iancu, #Mircea Sandu, #Vasile Avram CCA , #Mircea Sandu