Iancu sare la gatul lui Mircea Sandu

Marti, 15 Mai 2012, ora 12:12
2610 citiri
Iancu sare la gatul lui Mircea Sandu

Marian Iancu, presedintele echipei Poli Timisoara, a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Sandu dupa ce a fost declarat persona non grata in Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal.

"Pe mine ma intereseaza mai putin, dar Mircea Sandu nu se mai face bine niciodata. Fotbalul romanesc e in cancer generalizat, in metastaza, si ma rog la Dumnezeu sa rezolve aceasta problema. Merit sa fiu persona non grata pentru declaratiile dure pe care le-am facut, dar nu mi le schimb. E normal, cei care au votat n-au nici o vina, le e frica.

Oricum, eram suspendat de doi ani si jumatate si nu luam parte la aceasta viata a fotbalului. Chiar nu ma mai intereseaza fotbalul, e un subiect inchis pentru mine. Am atins maximul pe care il puteam atinge fara sa-i dau bani lui Mircea Sandu", a declarat Marian Iancu la Dolce Sport.

Iancu, declarat persona non grata: "Am intrat intr-o lume mizerabila"

Apoi, oficialul banatean a vorbit despre viitorul clubului Poli Timisoara dupa ce banatenii si-au retras dosarul de licentiere pentru Liga 1.

"Poli Timisoara nu va juca in Liga I din vina mea, ca nu am mai investit. Eu am o viata linistita. Nu sunt fraier sa investesc in fotbal in continuare. Poli e societate pe actiuni, va merge cat va merge si apoi se va inchide. Cat timp va incasa bani si va plati ce are de platit, va merge, cand nu, se va inchide. Sunt din ce in ce mai putini suporteri ai lui Poli", a incheiat Iancu.

Poli Timisoara nu va juca in Liga 1: "Iancu a nenorocit clubul"

Poli Timisoara nu va putea evolua in Liga 1 in sezonul urmator, in ciuda faptului ca banatenii aproape ca si-au asigura prezenta in primul esalon datorita rezultatelor obtinute pe teren. Anuntul a fost facut de presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, in timpul sedintei Adunarii Generale.

C.F.

Citeste si:
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Se conturează programul de guvernare al executivului Nicolae Ciucă. UDMR vrea încurajarea natalității
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, 23 octombrie, după discuţiile de la Palatul Victoria, că politica formaţiunii s-a axat, în ultimele trei decenii, pe reprezentarea...
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, întâlniri de lucru cu PNL și UDMR pentru programul de guvernare. Cu ce alte partide a mai interacționat
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, întâlniri de lucru cu PNL și UDMR pentru programul de guvernare. Cu ce alte partide a mai interacționat
Premierul desemnat Nicolae Ciucă, împreună cu echipa de experţi ai Partidului Naţional Liberal şi cu reprezentanţii Uniunii Democrate Maghiară, conduşi de Hunor Kelemen, au continuat...
Sursa: Ziare.com