Dusan Uhrin: "Nu plec!"

Joi, 07 Februarie 2008, ora 13:50
1133 citiri
Dusan Uhrin: "Nu plec!"

Cehul Dusan Uhrin jr. este mai decis ca oricand, nu pleaca de la Poli Timisoara. Tehnicianul Politehnicii s-a intors miercuri la Timisoara dupa o vacanta de doua zile la Praga, dar nu a parut afectat deloc de anuntul lui Marian Iancu, care a sustinut ca nu mai plateste transferurilor slovacilor Brezinsky si Borbely, informeaza site-ul "violei".

Uhrin a aterizat la Timisoara cu 20 de minute inainte de startul antrenamentului, dar a condus din teren cea de-a doua pregatire a zilei. A fost mereu zimbitor, iar la final a iesit ultimul de la vestiare cu o geanta mare in mina: "Nu va speriati, nu plec", a glumit cehul, care apoi a tinut sa puna lucrurile la punct: "Nu stiu tot ce s-a vorbit in ultimele zile, dar nu se pune problema sa plec. Am un contract clar, semnat si nu pot sa plec oricind. Nici eu si nici jucatorii nu simtim nici o presiune. Situatia sportiva a ramas neschimbata", a spus Uhrin.

Tehnicianul nici nu a clipit cand a fost chestionat de posibilitatea de a rata transferurile din iarna. "Din cite stiu eu jucatorii sunt rezolvati. Poli a semnat un contract si cu jucatorii si cu cluburile de la care acestia au venit. Cred ca nu se va rata nici un transfer", a spus antrenorul, care la final a punctat: "Cand am venit la Timisoara am avut o intelegere si o voi respecta. Asta se va intimpla. Daca nu se mai doreste sa fiu antrenor la Poli, sa mi se anuleze contractul, nu este nici o problema", a incheiat cehul zambind.

Citeste si:
PNRR a primit aprobare din partea Consiliului UE. Când ar putea primi România prima tranșă de bani
PNRR a primit aprobare din partea Consiliului UE. Când ar putea primi România prima tranșă de bani
Planul Național de Redresare și Reziliență al României a primit joi, 28 octombrie, aprobarea din partea Consiliului Uniunii Europene. După decizia oficialilor europeni, premierul interimar...
Când au convocat liberalii ședința biroului executiv. Va fi discutată lista de miniștri a cabinetului Ciucă VIDEO
Când au convocat liberalii ședința biroului executiv. Va fi discutată lista de miniștri a cabinetului Ciucă VIDEO
PNL va avea vineri, 29 octombrie 2021, o ședință a biroului executiv, unde vor fi discutate variantele de miniștri în cabinetul Ciucă. Ședința va avea loc la ora 11.00. Premierul...
Sursa: Ziare.com