Iancu anunta un dezastru pentru echipa nationala

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 10:23
1991 citiri
Iancu anunta un dezastru pentru echipa nationala

Patronul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, anunta zile negre pentru echipa nationala a Romaniei.

"In Brazilia, la CM, sigur nu mergem. Ma tem ca nici la Euro 2016 nu ne vom califica. Nu vedeti ca e dezastru la ce vine din urma? Tineretul arata deplorabil, suntem la a treia calificare ratata. Ce mai e de zis?! E rezultatul unui management falimentar care dureaza de 21 de ani. Pepinierele fotbalului romanesc, Pitesti, Craiova, Timisoara, sunt ingropate de altii", a spus Marian Iancu pentru editia tiparita a cotidianului Click.

Apoi, patronul banatenilor a facut analiza meciului cu Belgia, pierdut de tricolori cu 1-2.

"N-am vazut nimic in prima repriza la ai nostri. Bine, obiectivul n-a fost sa castigam aceasta partida, ci sa se faca o evaluare a unor jucatori. Dar am scapat ieftin. Rat trebuia eliminat, ei au avut un gol anulat aiurea si au ratat si o gramada de ocazii. Din pacate, stam foarte rau. Nu mai exista jucatori de calitate, iar selectia e facuta de ani de zile, la toate nivelurile, pe pile sau interese", a mai spus Iancu.

Partida dintre Grecia si Romania va avea loc marti, de la ora 21:30, in Austria, si va putea fi urmarita in format LIVE text pe site-ul Ziare.com.

C.M.

#Marian Iancu, #echipa nationala , #stiri Marian Iancu