Poli Timisoara nu-l mai vrea pe Goga

Luni, 26 Mai 2008, ora 13:46
1364 citiri
Poli Timisoara nu-l mai vrea pe Goga

Presedintele gruparii Poli Timisoara, Marian Iancu, a remis, luni, un comunicat in care explica motivele pentru care Poli Timisoara nu mai vrea sa-l transfere pe atacantul celor de la "U" Cluj, Dorin Goga.

"Din motive independente de vointa noastra, intalnirea stabilita pentru luni, 26 mai 2008, privind clarificarea transferului jucatorului Dorin Goga (Universitatea Cluj) la Politehnica 1921 Stiinta Timisoara, nu va mai avea loc din cauza absentei fotbalistului. Negocieri sterile, lipsite de dorinta reala de finalitate si de respect din partea jucatorului, si nu numai, nu ne motiveaza si nu ne caracterizeaza. Pentru acest motiv am renuntat unilateral la oferta lansata pentru jucatorul Dorin Goga. Vor fi adusi si vor juca pentru Poli 1921 Stiinta doar cei care-si doresc cu adevarat, acesta fiind un criteriu echivalent valorii si talentului individual ca fotbalist profesionist", se arata in comunicatul remis pe site-ul oficial al gruparii Poli Timisoara.

Ultima oferta facuta de gruparea timisoareana celor de la "u" Cluj a fost de 1.5 milioane de euro si 20% dintr-un eventual transfer in strainatate.

Dorin Goga (24 de ani) evolueaza ca atacant, iar in sezonul tocmai incheiat al Ligii I a inscris 8 goluri.

Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC. Ajuns la finalul...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#poli timisoara, #transfer, #Dorin Goga , #stiri Marian Iancu