Rio Ave reclama clubul Poli Timisoara la FIFA

Luni, 09 Iunie 2008, ora 08:46
1497 citiri
Rio Ave reclama clubul Poli Timisoara la FIFA

Oficialii clubului portughez Rio Ave vor reclama Politehnica Timisoara la FIFA, din cauza faptului ca presedintele Marian Iancu nu a respectat intelegerea in cazul transferului lui Chidi.

Jurnalistii de la cotidianul portughez "Record" au anuntat ca Rio Ave va depune o plangere impotriva clubului Poli Timisoara, deoarece Marian Iancu s-a razgandit in privinta transferului lui Chidi, cu toate ca in contract exista o "clauza irevocabila de transfer", oficialul banatean motivandu-si decizia prin revenirea la echipa a senegalezului Mansour.

"Rio Ave se pregateste sa depuna o plangere la FIFA din cauza Politehnicii Timisoara. Situatia a fost generata de inconsecventa presedintelui de club al timisorenilor, Marian Iancu, care si-a schimbat parerea peste noapte dupa revenirea la echipa a senegalezului Mansour, spunand ca nu mai exista locuri pentru extra-comunitari", s-a scris in sursa citata.

Cu toate ca va fi reclamat la FIFA, patronul timisorenilor, Marian Iancu, nu pare ingrijorat.

"Este problema celor de la Rio Ave, nu a mea. Noi le-am facut hartie ca renuntam la Chidi, pentru ca nu puteam sa legam un asemenea contract. Noi nu am platit nici o suma si nu am inregistrat nici un contract, asa ca nu vad ce probleme pot exista. Ei ne-au propus sa mai cumparam un jucator si sa il imprumutam pe Chidi, ceea ce nu putem accepta", a declarat Marian Iancu.

Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Încă o vedetă din Europa ajunge în MLS. La ce echipă va juca
Olivier Giroud (37 de ani) urmează să facă o schimbare de peisaj în această vară. Potrivit RMC Sport, atacantul francez a ajuns la un acord cu Los Angeles FC. Ajuns la finalul...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#poli timisoara, #Rio Ave, #FIFA, #Marian Iancu, #Chidi, #transfer , #stiri Marian Iancu