Europarlamentarul Marian Jean Marinescu: "Comunistii lui Voronin vor pierde in curand toate parghiile de influenta din institutiile statului"

Luni, 31 August 2009, ora 11:59
148 citiri
Cele patru partide necomuniste care au intrat in Parlamentul de la Chisinau in urma scrutinului anticipat din 29 iulie au creat, acum doua saptamani, coalitia de guvernare Alianta pentru Integrare Europeana (AIE), care detine 53 de mandate contra celor 48 ale comunistilor. Alianta pentru Integrare Europeana din Republica Moldova il propune pe Marian Lupu drept candidat pentru functia de presedinte al tarii, Vlad Filat urmand sa fie propus premier, iar Mihai Ghimpu a fost deja numit, in urma cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.