Marian Jean Marinescu o vede pe Adina Valean vicepresedinte PE in doua saptamani

Duminica, 15 Iunie 2014, ora 19:13

   

Marian Jean Marinescu o vede pe Adina Valean vicepresedinte PE in doua saptamani
Europarlamentarul PDL Marian Jean Marinescu, vicepresedinte al Grupului PPE din Parlamentul European, a declarat, duminica, la Craiova, ca spera ca in doua saptamani europarlamentarul PNL Adina Valean sa fie vicepresedinte al Parlamentului European.

Marinescu a declarat ca Valean va fi propunerea Delegatiei Romaniei in PPE pentru un post de vicepresedinte al PE.

"In acest moment se desfasoara procedura de alegere a vicepresedintilor Parlamentului European, iar Delegatia Romaniei in PPE o va propune pe Adina Valean, care are sanse sa castige.

Adina Valean, vicepresedinte al Parlamentului European? Ce spune sotia lui Antonescu

Apoi trebuie sa facem toate diligentele necesare asa cum am facut si pentru mine cand am candidat pentru functia de vicepresedinte al Grupului PPE. Sper sa reusesc sa conving cat mai multi colegi ca merita sa fie votata", a declarat Marinescu.

Dupa ce vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a declarat ca Adina Valean ar putea ajunge vicepresedinte al Parlamentului European, liberala a precizat ca nu exista garantii cu privire la faptul ca postul este disponibil pentru Romania.

Adina Valean a fost numita, alaturi de Theodor Stolojan (PDL), co-presedinte al delegatiei deputatilor Partidului Popular European (PPE) din Romania.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2465 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor