Marian Munteanu, pe lista candidatilor pentru consilieri locali ai PNL (Surse)

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 12:35
2625 citiri
Marian Munteanu, pe lista candidatilor pentru consilieri locali ai PNL (Surse)
Foto: Hepta.ro

Biroul Permanent al PNL Bucuresti a validat marti seara lista de candidati la functia de consilier general la Primaria Capitalei, primul fiind Marian Munteanu, nominalizat anterior pentru fotoliul de edil-sef al Bucurestiului, au precizat surse din cadrul formatiunii.

Potrivit surselor citate de Agerpres, pe lista de 66 de candidati la CGMB, alaturi de Marian Munteanu, se regasesc pe urmatoarele noua locuri Cristian Olteanu, Hazem Kansou, Catalin Deaconescu, Marius Rogin, Andrei Nicolae, Stelian Bujduveanu, Sorin Margarit, Mihai Comanescu, Daniela Nicolescu.

Sursele citate au explicat ca numarul unu pe lista de candidati ar putea fi schimbat in cazul unei decizii de retragere a lui Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei.

In cursul zilei de marti au avut loc mai multe intalniri ale conducerii PNL la care a participat si Marian Munteanu.

Marian Munteanu va fi retras din cursa pentru Primaria Capitalei. Blaga i-ar putea lua locul - Surse Ziare.com

Renunta liberalii la Marian Munteanu? Blaga pastreaza misterul: Discutam maine

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, marti seara, ca nu i-a cerut nimeni din partid lui Marian Munteanu sa se retraga din cursa pentru Primaria Capitalei.

"Nu i-a cerut nimeni retragerea", a spus Atanasiu.

El a precizat ca Marian Munteanu s-a retras marti din Consiliile de Administratie ale ONG-urilor din care facea parte si si-a cesionat actiunile si partile sociale de la societatile comerciale la care era asociat. "De alte retrageri nu stiu", a adaugat liderul PNL.

Potrivit unor surse liberale, copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga s-au intalnit marti seara cu Marian Munteanu si i-au cerut sa isi clarifice situatia administrativa referitoare la participarea in firme, asociatii sau fundatii.

PNL a cerut CNSAS sa il verifice pe Marian Munteanu

Munteanu rupe PNL: Inca un candidat liberal pentru Bucuresti anunta ca isi face campanie singur

Ovidiu Raetchi isi separa campania de cea a lui Marian Munteanu: Eu stiu ca Zelea Codreanu a fost criminal!

Miercuri, la ora 15:00, este programata o sedinta in care sa se discute strategia electorala pe Bucuresti cu participarea liderilor PNL. In cursul serii de miercuri, Alina Gorghiu si Vasile Blaga vor sustine o conferinta de presa.

Citește și:
Nicolae Ciucă face o vizită de lucru în Egipt. Ce speră să obțină premierul
Nicolae Ciucă face o vizită de lucru în Egipt. Ce speră să obțină premierul
Premierul Nicolae Ciucă face, sâmbătă şi duminică, o vizită de lucru în Republica Arabă Egipt. Potrivit programului, sâmbătă, şeful Guvernului de la Bucureşti va avea convorbiri...
Ultimele clipe din viața lui Corneliu Vadim Tudor, povestite de fiica sa: ”Am văzut chestia asta pe viu”
Ultimele clipe din viața lui Corneliu Vadim Tudor, povestite de fiica sa: ”Am văzut chestia asta pe viu”
Lidia Tudor, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, decedat la 14 septembrie 2015, a făcut dezvăluiri despre ultimele clipe din viața fostului politician. Într-un podcast moderat de...