Propunere soc a PNL pentru Capitala: Marian Munteanu (Surse Ziare.com)

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 14:54
7066 citiri
Propunere soc a PNL pentru Capitala: Marian Munteanu (Surse Ziare.com)

Marian Munteanu va fi propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, informeaza surse politice pentru Ziare.com.

Munteanu se adauga astfel pe lista posibililor candidati ai PNL la Primaria Capitalei, printre numele vehiculate in presa in ultimele 24 de ore, dupa retragerea lui Ludovic Orban, figurand Adriana Saftoiu, Catalin Predoiu sau Alexandru Nazare.

Catalin Predoiu si Adriana Saftoiu, vehiculati la Primaria Capitalei dupa ce Orban a renuntat (Surse)

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat luni seara ca PNL nu se va injosi alegand un candidat din afara partidului, precizand ca el personal are cel putin 2-3 propuneri foarte bune din randurile liberalilor.

Quintus: Orban a facut un gest admirabil. PNL nu se poate injosi alegand un candidat din afara

In varsta de 53 de ani, Marian Munteanu a participat la evenimentele care au avut loc in decembrie 1989 in Capitala, care au culminat cu caderea regimului Ceausescu. In data de 23 decembrie 1989 a infiintat "Liga studentilor" si, in calitate de presedinte al acestei asociatii nationale a fost unul dintre liderii marcanti ai protestelor cunoscute sub numele de "Piata Universitatii" 1990.

In data de 13 iunie 1990 a fost batut cu brutalitate de minerii veniti la Bucuresti pentru reprimarea manifestatiilor, transportat in stare grava la spital si peste cateva zile inchis la penitenciarul Jilava.

A fost unul dintre fondatorii Aliantei Civice si ai Miscarii pentru Romania.

PNL a ramas fara candidat la Primaria Capitalei dupa ce Ludovic Orban a fost pus luni de DNA sub control judiciar intr-un dosar in care este acuzat ca a pretins 50.000 de euro de la un om de afaceri pentru a-i oferi reprezentantilor a doua posturi de televiziune pentru emisiuni de campanie electorala.

Ludovic Orban isi retrage candidatura la Primaria Capitalei: A fost pus sub control judiciar de DNA

DNA: Ludovic Orban a cerut 50.000 de euro ca sa-si achite o campanie de imagine la doua posturi TV

Citeste si:
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni seară, 24 ianuarie, că speră ca greva angajaților STB să se oprească în urma negocierilor între Consiliul de Administraţie al companiei...