Pesedistii au pareri impartite in legatura cu iesirea de la guvernare

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 17:48
1070 citiri
Pesedistii au pareri impartite in legatura cu iesirea de la guvernare

In timp ce unii social-democrati sunt inca cu gandul la putere, altii declara cu tarie ca trebuie sa iasa din Coalitia de Guvernare pentru ca imaginea lor este grav sifonata, iar altii asteapta inca sa vada daca Emil Boc nu se va razgandi si lucrurile se vor calma.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a lansat un apel la echilibru si i-a indemnat pe colegii democrat-liberali sa se gandeasca la romani.

"Importanti sunt oamenii din tara asta nu ce spune PD-L sau PSD. Este nevoie de echilibru si fac apel si la Emil Boc si la liderii PD-L sa pastreze echilibru si sa lase deoparte interesele politice", a declarat Oprisan.

Deputatul PSD, Valeriu Zgonea, a declarat ca se va supune majoritatii, insa din punctul lui de vedere nu ar trebuie sa mai stea la guvernare nici macar un minut.

"Cred ca moralitatea PSD nu poate fi contestata. PD-L nu a fost preocupat in ultimii ani decat de ministerul de Interne. Urmatoarele 66 de zile sunt esentiale. Noi gandim in echipa si anumite masuri nu au fost luate. Eu cred ca orice minut care stam la guvernare creeaza un prejudiciu de imagine al PSD.

Daca se decide sa iesim eu sunt primul care ma bucur ca plecam dintr-o guvernare din dreapta care ne-a facut noua rau si romanilor. Eu nu vreau sa fiu partas la actiunile lui Traian Basescu", a declarat Zgonea.

Desi a dat o declaratie scurta Ion Iliescu a reconfirmat ceea ce a spus si in urma cu noua luni, ca nu vrea sa guverneze cu PD-L.

"Faptele imi confirma scepticismul in legatura cu a accepta aceasta alianta. Nu este serioasa motivatia domnului Boc", a declarat fostul presedinte. Inaintea sedintei Comitetului Executiv presedintele PSD i-a transmis lui Basescu sa se mai gandeasca.

"Cred ca este momentul ca cel care a instigat la aceasta situatie sa isi bage picioarele in ligheanul cu apa rece si sa se mai gandeasca", a declarat Geoana.

In schimb, liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a venit foarte bine dispus la sediul PSD si a declarat ca el mereu a spus ca nu e bine sa stea cu PD-L la guvernare.

"Eu am spus intotdeuna ca nu e bine sa stam cu astia la guvernare. Le-am spus ca lucrurile vor merge prost si merg prost. Decizia de a iesi o iau greii de la Bucuresti. Tara este destabilizata deja si cel care o destabilizeaza este Traian Basescu. Eu nu fac niciodata ce sfatuieste presedintele pentru ca el sfatuieste numai de rau", a declarat Mazare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marian Oprisan apel echilibru, #Valeriu Zgonea iesire guvernare, #Ion Iliescu scepticism confirmat , #Ion Iliescu