Marian Oprișan se însoară a doua oară. Cine este viitoarea soție a baronului local care a condus Vrancea timp de două decenii

Miercuri, 04 August 2021, ora 13:21
12065 citiri
Marian Oprișan se însoară a doua oară. Cine este viitoarea soție a baronului local care a condus Vrancea timp de două decenii
Marian Oprișan, vicepreședinte al CJ Vrancea FOTO Facebook/Marian Oprișan

Retras de aproape un an din prima linie politică, după ce a pierdut alegerile pentru șefia Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan (56 de ani) a hotărât să se însoare pentru a doua oară.

După mai multe relații cu diverse femei, baronul de Vrancea s-a oprit asupra unei colaboratoare vechi de-ale lui, pe care a făcut-o directoare în Consiliul Județean Vrancea, la Direcția Dezvoltare și Promovare.

O cheamă Mihaela Arbănaș, care a fost căsătorită cu un șef PSD dintr-o comună apropiată de Focșani, împreună cu care are doi copii.

Relația intimă dintre Arbănaș și Oprișan durează de ceva vreme, dar s-a manifestat discret, cei doi nefiind văzuți împreună.

În luna iulie 2021, noul cuplu a înregistrat cununia civilă la primăria comunei vrâncene Bolotești, pe teritoriul căreia baronul Oprișan deține grandioasa casă, iar viitorii miri au avut și o petrecere aproape în familie, cu câțiva invitați, la restaurantul fiului fostului primar al comunei.

De altfel, tot în acea locație va avea loc și nunta lui Marian Oprișan cu Mihaela Arbănaș, pe data de 21 august 2021, când se anunță o petrecere cu invitați sonori din lumea politică și nu numai.

Mihaela Arbănaș, viitoarea soție a lui Marian Oprișan

Cei doi miri și-au găsit și nași pe măsură, în persoana deputatei PSD Elena Stoica, patroană la o cunoscută fabrică de confecții și soțul ei Florin Stoica, fost judecător și președinte al Judecătoriei Panciu, în prezent pensionar.

Până la nunta din 21 august, cuplul și-a programat și o vacanță de lux pe care a petrecut-o la Monte Carlo, unul dintre locurile preferate ale lui Oprișan.

Marian Oprișan a mai fost căsătorit în anii '90, cu Ofelia, o ingineră textilistă de care a divorțat în anul 2003. Cei doi au împreună o fiică, absolventă de drept, care s-a reprofilat în industria evenimentelor, ultima dată lucrând la Londra.

Cel cunoscut sub numele de baronul de Vrancea a mai avut două relații de durată mai lungă.

Una a fost cu cea care i-a fost secretară, Lucreția Dumbravă (foto), soția șoferului său, de care s-a despărțit în 2014.

Lucreția a devenit între timp soția actualului primar PSD al municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, considerat creația politică a lui Oprișan.

În 2015, la brațul lui Oprișan a apărut o tânără cu 25 de ani mai tânără ca el, Larisa Nădrag (foto), originară din județul Hunedoara, absolventă de jurnalism.

Cei doi păreau un cuplu sudat, presa făcând dezvăluiri despre vacanțele lor de lux din țări exotice. Tot presa a arătat în ianuarie 2020 că Larisa Nădrag a fost angajată, pe 20.000 de lei lunar, consilier al vicepreşedintelui Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), vrânceanul Gabriel Grădinescu, omul lui Marian Oprişan.

Citește și:
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
Corina Crețu, după accidentul feroviar de la Galați: ”România este ţara europeană cu cea mai mare rată de mortalitate în sistemul de transport”
După accidentul feroviar produs sâmbătă seara în Gara CFR Galaţi în urma căruia patru persoane au fost rănite, europarlamentarul Corina Creţu a preciza că este imperios necesară...
#Marian Oprisan PSD Vrancea, #casatorie oprisan, #nunta oprisan, #mihaela arbanas, #sotie oprisan, #nasi oprisan , #PSD