Marian Oprișan se însoară a doua oară. Cine este viitoarea soție a baronului local care a condus Vrancea timp de două decenii

Miercuri, 04 August 2021, ora 13:21
10408 citiri
Marian Oprișan se însoară a doua oară. Cine este viitoarea soție a baronului local care a condus Vrancea timp de două decenii

Retras de aproape un an din prima linie politică, după ce a pierdut alegerile pentru șefia Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan (56 de ani) a hotărât să se însoare pentru a doua oară.

După mai multe relații cu diverse femei, baronul de Vrancea s-a oprit asupra unei colaboratoare vechi de-ale lui, pe care a făcut-o directoare în Consiliul Județean Vrancea, la Direcția Dezvoltare și Promovare.

O cheamă Mihaela Arbănaș, care a fost căsătorită cu un șef PSD dintr-o comună apropiată de Focșani, împreună cu care are doi copii.

Relația intimă dintre Arbănaș și Oprișan durează de ceva vreme, dar s-a manifestat discret, cei doi nefiind văzuți împreună.

În luna iulie 2021, noul cuplu a înregistrat cununia civilă la primăria comunei vrâncene Bolotești, pe teritoriul căreia baronul Oprișan deține grandioasa casă, iar viitorii miri au avut și o petrecere aproape în familie, cu câțiva invitați, la restaurantul fiului fostului primar al comunei.

De altfel, tot în acea locație va avea loc și nunta lui Marian Oprișan cu Mihaela Arbănaș, pe data de 21 august 2021, când se anunță o petrecere cu invitați sonori din lumea politică și nu numai.

Mihaela Arbănaș, viitoarea soție a lui Marian Oprișan

Cei doi miri și-au găsit și nași pe măsură, în persoana deputatei PSD Elena Stoica, patroană la o cunoscută fabrică de confecții și soțul ei Florin Stoica, fost judecător și președinte al Judecătoriei Panciu, în prezent pensionar.

Până la nunta din 21 august, cuplul și-a programat și o vacanță de lux pe care a petrecut-o la Monte Carlo, unul dintre locurile preferate ale lui Oprișan.

Marian Oprișan a mai fost căsătorit în anii '90, cu Ofelia, o ingineră textilistă de care a divorțat în anul 2003. Cei doi au împreună o fiică, absolventă de drept, care s-a reprofilat în industria evenimentelor, ultima dată lucrând la Londra.

Cel cunoscut sub numele de baronul de Vrancea a mai avut două relații de durată mai lungă.

Una a fost cu cea care i-a fost secretară, Lucreția Dumbravă (foto), soția șoferului său, de care s-a despărțit în 2014.

Lucreția a devenit între timp soția actualului primar PSD al municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, considerat creația politică a lui Oprișan.

În 2015, la brațul lui Oprișan a apărut o tânără cu 25 de ani mai tânără ca el, Larisa Nădrag (foto), originară din județul Hunedoara, absolventă de jurnalism.

Cei doi păreau un cuplu sudat, presa făcând dezvăluiri despre vacanțele lor de lux din țări exotice. Tot presa a arătat în ianuarie 2020 că Larisa Nădrag a fost angajată, pe 20.000 de lei lunar, consilier al vicepreşedintelui Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), vrânceanul Gabriel Grădinescu, omul lui Marian Oprişan.

Citeste si:
Secretul lui Polichinelle: Klaus Iohannis anunță că îl susține pe Cîțu și va participa la Congresul PNL. "Îl încurajez pe Florin să continue"
Secretul lui Polichinelle: Klaus Iohannis anunță că îl susține pe Cîțu și va participa la Congresul PNL. "Îl încurajez pe Florin să continue"
Președintele Klaus Iohannis a anunţat că va participa, sâmbătă, 25 septembrie, la Congresul PNL în care se alege preşedintele formaţiunii. Acesta s-a poziționat clar cu privire la...
Preşedintele Iohannis, la memorialul victimelor atentatelor din 11 septembrie de la New York
Preşedintele Iohannis, la memorialul victimelor atentatelor din 11 septembrie de la New York
Preşedintele Klaus Iohannis a depus marţi, 21 septembrie, flori şi a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001, la memorialul construit...
Sursa: Ziare.com