Oprisan il toarna pe Nastase: A platit jurnalisti cu bani grei, sa spuna ca tunurile se dau in judete

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 22:11
4532 citiri
Oprisan il toarna pe Nastase: A platit jurnalisti cu bani grei, sa spuna ca tunurile se dau in judete
Foto: Ziarul de Vrancea

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan sustine ca imaginea de "baron" i s-a creat din ordinul lui Adrian Nastase, pe cand acesta era premier. "La vremea respectiva a pus in aplicare 'teoria centrului imaculat'", a dezvaluit Oprisan despre Nastase.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, l-a acuzat, miercuri, la Realitatea TV, pe fostul premier Adrian Nastase ca a platit jurnalisti, cu "bani grei, de la guvern", pentru a i se crea in perioada de pana in 2004 imaginea de "baron".

"Domnul Nastase, cu doi baieti din presa centrala, de la Evenimentul Zilei si Romania Libera, pe niste bani grei de la guvern, la vremea respectiva a pus in aplicare in Romania ceea ce se numeste 'teoria centrului imaculat'.

Noi la Bucuresti suntem curati si tunurile se dau la prostii aia din judete care muncesc pentru descentralizare", a dezvaluit Oprisan.

"Tunurile nu se dau la Focsani sau la Satu Mare, ci la Bucuresti", a subliniat Oprisan.

Ponta: Eu si Liviu Dragnea cand vorbim cu Marian Oprisan ii spunem Francisc

El a recunoscut ca "la vremea respectiva, Adrian Nastase nu se afla intr-o relatie buna cu mine". "Adrian Nastase nu se afla intr-o relatie buna cu cei care nu puneau capul in pozitia ghiocelului", a punctat vicepresedintele PSD.

Marian Oprisan, noul sef al presedintilor de consilii judetene

Marian Oprisan s-a declarat profund afectat, in urma cu un an, cand a aflat despre decizia de condamnare la inchisoare a lui Adrian Nastase, sustinand ca acesta a fost "cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut Romania dupa revolutie".

"Ore in sir am stat in fata calculatorului fara a reusi sa scriu ceea ce am simtit atunci cand am aflat despre tragicul eveniment al carui protagonist este Adrian Nastase. Este acel gen de eveniment la care nimeni nu se gandeste, nici in cele mai negre scenarii.

Nu vreau sa fac referire la decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dar vreau sa stiti ca sunt alaturi de Adrian Nastase si familia sa si ii doresc acestuia puterea sa treaca peste ceea ce i se intampla. Adrian Nastase va ramane in istorie drept cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut Romania dupa revolutie si care, prin eforturile Guvernului, a dus Romania in NATO si U.E.", a spus Oprisan in iulie 2012.

#Marian Oprisan Adrian Nastase, #Marian Oprisan baron, #Marian Oprisan dezvaluiri Nastase , #PSD