Pesedistii Oprisan si Nicusor Constantinescu se bat pe sefia Uniunii Consiliilor Judetene

Miercuri, 13 Martie 2013, ora 18:34
1811 citiri
Pesedistii Oprisan si Nicusor Constantinescu se bat pe sefia Uniunii Consiliilor Judetene
Foto: Digi 24

Social-democratii Marian Oprisan si Nicusor Constantinescu se lupta pentru sefia Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), liderul CJ Vrancea avand insa sustinerea conducerii PSD.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, este presedinte interimar la UNCJR, dupa ce functia a fost lasata libera ca urmare a demisiei vicepremierului Liviu Dragnea, iar liderul social-democrat din Consanta isi doreste in continuare aceasta functie, scrie Evenimentul Zilei.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a spus ca isi doreste functia de presedinte al UNCJR, daca colegii sai din PSD vor fi de acord ca el sa fie candidatul.

"Daca colegii mei vor fi de acord ca eu sa fiu candidatul pentru functia de presedinte la UNCJR, evident ca e printre obiectivele pe care le avem in urmatoarea perioada, imi doresc acest lucru", a spus vicepresedintele PDL, miercuri.

Acesta a mentionat ca nu a avut niciun impediment in a relationa cu Guvernul si a purta discutii serioase cu acesta.

"Principiul de baza dupa care trebuie sa se ghideze autoritatile locale este principiul de cooperare cu Guvernul. Ambii avem aceeasi misiune - o viata mai buna pentru cetateni si o administratie profesionala", a completat Oprisan.

In replica, Nicusor Constantinescu a afirmat ca va candida si el la presedintia UNCJR.

"Eu candidez, foarte bine (ca si Marian Oprisan candideaza - n.red.). Este normal si statutar sa candideze orice presedinte de CJ. Va fi vot secret cu urna, aici, la PSD", a declarat presedintele CJ Constanta.

Ponta, in razboi cu Nicusor Constantinescu: Nu-mi place ca-si da cu parerea toata ziua pe la TV

Nicusor Constantinescu nu mai este pe placul presedintelui PSD, Victor Ponta, dupa ce a amenintat ca-i va da afara din guvern pe Liviu Voinea si Daniel Chitoiu.

Isi da cu parerea toata ziua pe la televizor, a devenit un erou al PDL-ului", i-a transmis Ponta.

Intr-o declaratie acordata pentru Gandul, presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, s-a aratat revoltat ca ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a transmis in judete o circulara prin care cere ca autoritatile locale sa-si plateasca cu prioritate arieratele.

"Dumnealui ii fac sugestia sa reduca fiscalitatea in Romania sa intre mai multi bani la buget pentru a plati arieratele. Domnii Voinea, Chitoiu sunt in echipa USL si daca nu inteleg ca orizontul de asteptare este urias, cine nu este in stare sa faca ce a promis sa plece. (...) Daca nu iau masuri o sa-i schimbam, ce sa facem?", a spus Constantinescu.

Miercuri, acesta a revenit si a specificat: "In primul rand, nu am spus ca trebuie demis domnul Voinea, am spus ca noi toti, Nicusor Constantinescu, Radu Mazare, Victor Ponta, sa ducem la indeplinire ce am promis anul trecut cetatenilor".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Maria Oprisan sefie Uniunea Consiliilor Judetene, #Nicusor Constantinescu sefie Uniunea Consiliilor Judetene, #PSD sefie UNCJR , #PSD