Fratele lui Marian Oprisan, vinovat de gazonul de pe National Arena

Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 11:07
8411 citiri
Fratele lui Marian Oprisan, vinovat de gazonul de pe National Arena
Foto: GSP

Adrian Oprisan, baronul gazonului care a facut tara de ras la meciul Franta-Romania, prin calitatea proasta a lucrarii facute la National Arena, sustine ca "e normal" ca gazonul sa se rupa la primul meci.

Adrian Oprisan este fratele pesedistului Marian Oprisan si a raspuns scurt reporterilor care l-au intrebat de ce calitatea lucrarii la National Arena a fost atat de proasta, incat bucati mari de gazon sareau de pe teren, la alunecarile jucatorilor.

Acesta a spus ca cei care vorbesc despre gazon "sunt nepriceputi" si, la sfarsitul discutiei, i-a indemnat pe reporteri sa nu-i mai "f*** grija" de lucrarile lui. Covorul de gazon a costat 80.000 de euro, fiind importat din Italia, conform B365.ro.

"E vorba de un teren nou si e doar o prima partida si e normal ca gazonul sa se rupa daca se fac alunecari. Nu uitati ca gazonul e pus de 35-40 de zile", a declarat Adrian Oprisan, pentru Romania Libera.

Firma lui Oprisan, Gama Verde, a obtinut in ultimii ani mai multe contracte pe bani publici, iar de cele mai multe ori lucrarile au fost facute de mantuiala.

In 2003, lucrarile la fostul stadion national 23 August au fost efectuate tot de firma lui Oprisan, inaintea partidei decisive pentru calificare cu Danemarca. Pe gazon nu a existat insa niciun fir de iarba, iar partida s-a desfasurat pe nisip.

Atunci, contractul a fost subiectul unei anchete a corpului de control al primului-ministru, condus de Victor Ponta. Ancheta a aratat ca lucrarea a fost facuta prost, iar firma lui Oprisan avea obiect de activitate "comertul cu ridicata a materialului lemnos si de constructii" si avea sediul intr-un apartament din Focsani.

Si autoritatile din Constanta, Valcea, Timisoara, Botosani si Turnu Severin au avut probleme cu firmele lui Oprisan, dupa ce s-au pricopsit cu gazoane pline de nisip platite cu sute de mii de euro.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Adrian Oprisan, #gazon National Arena, #Oprisan gazon stadion , #stiri Marian Oprisan