Marian Oprisan, "baiatul sarac si descult"

Sambata, 17 Mai 2008, ora 11:43
1972 citiri
Marian Oprisan, "baiatul sarac si descult"

Pesedistul Marian Oprisan si-a lansat, vineri seara, candidatura la sefia Consiliului Judetean Vrancea, prezentand participantilor la eveniment un film despre copilaria lui "saraca si plina de sacrificii", transmite corespondentul NewsIn.

Dupa prezentarea tuturor candidatilor PSD din judet, pe sase ecrane imense amplasate in Sala Polivalenta din Focsani a rulat un film despre viata si realizarile lui Oprisan. Scurtmetrajul a inceput cu imagini din copilaria presedintelui CJ Vrancea in care acesta explica faptul ca a fost un copil sarac si a trudit toata viata, si ca, la un moment dat, ajunsese sa poarte aceeasi pereche de ghete cu fratele sau. In incheierea filmului, scris cu litere de-o schioapa, liderul PSD a titrat "Vrancea este casa noastra".

Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, care a participat la lansare, a spus ca Oprisan este cel mai bun presedinte de consiliu judetean din tara si ca Vrancea este "bastionul stangii". "Am venit cu placere aici, in Vrancea, in inima stangii romanesti. Adversarii nostri politici nu au reusit in Vrancea sa treaca peste noi. Bastionul stangii este in Vrancea", a declarat Mitrea.

Mitrea le-a spus in membrilor de partid ca democratii si liberalii i-au hartuit pe toti liderii marcanti ai PSD prin intermediul DNA. "PNL si PD-L au inventat conceptul bordura. Au invatat sa fure cu buzunarul, cu sacosa, cu trenul", a completat Mitrea. Vicepresedintele PSD nu a pierdut ocazia de a acuza democratii si liberalii ca nu au facut nimic pentru pensionari, ca i-au pacalt pe tarani sa-si vanda terenurile pentru a primi "asa-zisa renta viagera" pe care UE a gasit-o in afara legii si ca au "inventat" gripa aviara pentru ca acolitii puterii sa-si poata vinde anumite produse.

El a tinut sa sublinieze ca marirea pensiilor se datoreaza PSD, care a facut presiuni asupra Guvernului in acest sens. "Nu reuseam majorarea pensiilor daca nu-i strangeam de partea mai moale a corpului", a completat Mitrea.

Participantii la manifestare s-au bucurat si de un mic program artistic, pe scena Salii Sporturilor evoluand Mihai Marginean si fetele de la Rustic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Ilie Năstase, la lansarea filmului Nasty: ”Am făcut cum am vrut eu”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere drept o "vânătoare de...
#Marian Oprisan, #campanie, #Film , #stiri Marian Oprisan