Omagii demne de "Epoca de Aur", de ziua lui Marian Oprisan: "Este in linia intai in lupta impotriva pandemiei de coronavirus"

Autor: Ionel Stoica - Redactor-sef adjunct Ziare.com
Luni, 14 Septembrie 2020, ora 12:12
5521 citiri
Omagii demne de "Epoca de Aur", de ziua lui Marian Oprisan: "Este in linia intai in lupta impotriva pandemiei de coronavirus"
Foto: Facebook/ Marian Oprisan

"Un OM de fapte, Oprisan este in linia intai in lupta impotriva pandemiei de coronavirus," se arata intr-un editorial din Monitorul de Vrancea, dedicat presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan. Politicianul conduce judetul de 15 ani si candideaza pentru un nou mandat la alegerile locale din 27 septembrie.

"Presedintele Consiliului Judetean Vrancea si al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), Marian Oprisan, isi sarbatoreste astazi, de Inaltarea Sfintei Cruci, ziua de nastere," se precizeaza in editorialul omagial. Articolul abunda in figuri de stil la adresa "carmaciului" judetului Vrancea.

"Acum, se lupta cu politicienii aflati vremelnic la guvernare pentru ca cetatenii municipiului Focsani si ai judetului Vrancea sa beneficieze de servicii medicale de inalta calitate in cadrul unui nou Spital Judetean," este doar un exemplu.

"S-a luptat sa atraga bani"

Cuvintele frumoase nu se opresc aici, iar laudele cresc spre finalul editorialului.

"De altfel, pe parcursul intregii sale cariere, in politica si administratia publica, s-a luptat, indiferent de cine s-a aflat la guvernare, sa atraga fonduri pentru investitii in alimentarea cu apa, cu gaze naturale, curent electric, reabilitarea drumurilor, canalizare, un mediu mai curat, reabilitarea unor cladiri simbol.

Datorita lui Marian Oprisan, vrancenii se pot relaxa in Crangul Petresti, copiii pot lua lectii de inot in Bazinul de polo din Focsani, credinciosii se pot ruga in Catedrala Ortodoxa din Focsani," curg cuvintele frumoase despre Marian Oprisan.

Nu in ultimul rand, aflam ca doar cu sprijinul lui Marian Oprisan, peste 300 de mii de stejari au fost plantati in Parcul memoriei nationale, intru cinstirea eroilor care si-au jertfit viata in Primul Razboi Mondial.

La final, un mic detaliu electoral: "In data de 16 iulie 2020, Marian Oprisan a semnat, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, Certificatul de Urbanism pentru portiunea autostrazii A7 Buzau-Focsani, in vederea autorizarii executarii lucrarilor de constructii, iar pe 9 septembrie 2020, Certificatul de Urbanism pentru portiunea autostrazii A7 Focsani-Bacau."

Povestea cu apartamentul

De ziua lui, presedintele CJ Vrancea a distribuit pe facebook un mesaj al mamei sale. "Dragul meu, te iubesc pentru miile de lucruri bune pe care le-ai facut pentru oamenii din Vrancea! Stiu ca vei face lucruri marete si in viitor! Voi fi mereu alaturi de tine! Dumnezeu te-a ajutat sa treci peste toate relele acestui pamant si cu toate astea ai ramas #OM".

Mass-media a dezvaluit ca mama politicianului toate bunurile familiei. Numele ei apare si in declaratia de avere a lui Nicusor Constantinescu - fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, inchis in acest moment, alaturi de Radu Mazare, Elan Schwartzenberg si Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din Bucuresti.

Marian Oprisan a explicat in 2019, jurnalistei Paula Herlo, despre ce este vorba: "Am vorbit mai multi si voiam sa ne construim un apartament in Capitala, prin asociere am ajuns, cum va spun eu. Eu am mai spus-o si public, da? Mama mea sunt eu, da? Ca sa nu avem niciun fel de discutii."

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Marian Opri an zi nastere, #Marian Opri an laude, #Marian Opri an , #stiri Marian Oprisan