Ziare.com
Home > Personalitati > Marian Simion
Marian Simion
Marian Simion, noul antrenor al nationalei de box la seniori

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 15:15

Marian Simion, noul antrenor al nationalei de box la seniori

Marian Simion / stiri Marian Simion

In chiar prima sedinta de Birou Federal al FRF de Box pe care a prezidat-o Leonard Dorofetei din postura de succesor a lui Obreja la timona sportului romanesc cu manusi, au fost alese noile colective tehnice ale selectionatelor tricolore de pugilisti, pentru anul competitional 2013. Iata cine sunt antrenorii desemnati ai acestor loturi: * Seniori - Marian Simion * Tineret / Olimpic - Valentin Vranceanu si Relu Auras * Juniori - Titi Tudor * Feminin - Adrian Lacatus Marian Simion, care-l inlocuieste pe Relu Auras, reprezinta un nume greu al istoriei boxului romanesc de amatori, cu performante internationale remarcabile obtinute ca sportiv in ring: medaliat olimpic cu argint si bronz (Sydney 2000 si Atlanta 1996), campion mondial in 1999 la Houston, argint la CM 2001 Belfast, bronz la CM 1997 Budapesta, argint CE 1996 Velje, dublu bronz CE 1998 Minsk si 2002 Perm, s.a). In momentul de fata, Simion este comisar sef ...

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Marian Simion, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Marian Simion
Marian Simion
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Marian Simion, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor