Vanghelie: L-am vizitat pe Adrian Nastase la penitenciar si am fost impresionat

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 00:01
2830 citiri
Vanghelie: L-am vizitat pe Adrian Nastase la penitenciar si am fost impresionat

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca l-a vizitat pe Adrian Nastase la inchisoare si ca a fost impresionat de situatia sa, dar ca "asa a fost sa fie viata".

El a vorbit, in cadrul emisiunii de la Realitatea TV, despre toti cei patru lideri pe care i-a avut PSD pana in prezent, apreciind ca Ion Iliescu "este cel mai bun om politic din Romania" si ca Adrian Nastase a fost "cel mai bun prim-ministru din Romania".

"As incepe cu Ion Iliescu. Cred ca este cel mai bun om politic din Romania. Oliviu Gherman a fost un om deosebit. Adrian Nastase a fost un lider puternic, un lider eficient care a manageriat foarte bine problemele din societatea romaneasca. Cred ca a fost cel mai bun prim-ministru din Romania. Guvernul Nastase a realizat multe lucruri pentri Romania. Pe Adrian Nastase il stiam cand veneam la birou si cand pleca acasa. Adrian Nastase de obicei venea la 9 fara 10, la fara 5 era la birou, indiferent ca venea de la Corabia, de la Olt.

Cred ca asa a fost sa fie viata. Am fost si la el la penitenciar, am ramas impresionat, cu o luna sau trei saptamani inainte sa iasa. El insusi isi da seama unde a gresit si o recunoaste in modul sau intelectual (...). Cred ca l-au incurcat unii prieteni la vremea respectiva, pentru ca Nastase nu le dadea ocazia sa vorbeasca despre anumite lucruri. Astazi, Romania a pierdut un lider pe o perioada destul de grea", a declarat Marian Vanghelie.

Despre Mircea Geoana, liderul organizatiei PSD Bucuresti a spus ca este "un om bun, un intelectual, la fel ca Nastase", dar ca "partidul asta nu-i usor" si ca cea mai mare greseala a sa a fost ca "a fost foarte credul, a crezut in toata lumea". "Mircea Geoana a avut calitatile lui, este un diplomat, dar a avut probleme din cauza de a intelege partidul", considera Marian Vanghelie.

In luna martie, vicepresedintele partidului Marian Vanghelie declara despre Adrian Nastase ca "este o institutie" si ca "nu are nevoie de o functie in mod deosebit". De asemenea, Vanghelie a spus atunci despre Adrian Nastase ca "a fost premierul care a guvernat cel mai bine" si ca "a fost o decizie politica condamnarea lui Adrian Nastase".

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Vanghelie vizita Nastase penitenciar, #Vanghelie despre guvernarea Nastase, #ora venit birou Nastase , #Adrian Nastase