Vanghelie: Sper ca Nastase se va alatura echipei castigatoare

Luni, 15 Februarie 2010, ora 19:30
2137 citiri
Vanghelie: Sper ca Nastase se va alatura echipei castigatoare

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat luni, dupa retragerea lui Adrian Nastase din cursa pentru sefia partidului, ca spera ca pana la urma fostul premier se va alatura unei echipe castigatoare ca sa rezolve problemele din Romania.

"Singurul contracandidat serios a lui Mircea Geoana este Adrian Nastase si pana acum alegerile au fost castigate de Ion Iliescu. Dar acum oamenii se uita inainte spre viitor si au vazut ca presedintele PSD vine cu o experienta in spate si o poate continua", a spus presedintele PSD Bucuresti.

Marian Vanghelie a declarat ca el nu a fost impotriva lui Adrian Nastase, dar el nu l-a parasit pe Mircea Geoana pentru ca are demnitate.

"Cred in continuare ca supararile ne trec. In primul rand am fost alaturi de Geoana ca sunt un om cu demnitate si nu aveam cum a doua zi dupa alegeri sa spun ca nu il mai sustin. Nu am fost impotriva lui Nastase, dar mi s-a parut normal sa il sustin in continuare pe Mircea Geoana pentru ca este vorba de principii normale de viata", a mai spus acesta.

Radu Mazare candideaza la presedintia PSD

Marian Vanghelie a reiterat luni ideea ca cu cat sunt mai multi candidati, cu atat demonstreaza ca PSD este un partid viu.

"Asta e meritul lui mircea geoana ca e un partid democrat. El a inteles si alti colegi au inteles ca Romania trebuie sa se dezvolte si sa se indrepte spre democratie. Au fost supuse la vot schimbarile de statut si ce este mai democratic decat votul? Unii erau foarte pregatiti si altii erau pe alte categorii, in subteran, pana acum, dar asta s-a schimbat. Inca nu s-a finalizat in totalitate statutul si eu am venit pregatit cu un almanah, de obicei vin cu almanahele, si m-am documentat", a mai declarat presedintele PSD Bucuresti.

Citește și:
Tensiuni într-o filială USR. Mai mulți membri se bat pentru candidatura la primărie
Tensiuni într-o filială USR. Mai mulți membri se bat pentru candidatura la primărie
USR Iași se află din nou în mijlocul unor tensiuni majore după ce trei membri au anunțat deja că vor să candideze pentru primărie în timp ce unii cer inclusiv dizolvarea conducerii....
Mizele conflictelor dintre PNL și PSD. De ce țin social-democrații pe ace legile Educației
Mizele conflictelor dintre PNL și PSD. De ce țin social-democrații pe ace legile Educației
PNL și PSD se află în mijlocul mai multor tensiuni, atât din cauza legilor Educației criticate în spațiul public de mai mulți social-democrați, dar și a taxei de solidaritate față de...