Vanghelie, despre Videanu: Un om cu mintea odihnita

Luni, 17 August 2009, ora 10:21
1981 citiri
Vanghelie, despre Videanu: Un om cu mintea odihnita

Liderul PSD de Bucuresti, Marian Vanghelie, s-a lansat luni intr-un atac dur la adresa ministrului Economiei, Adriean Videanu, catalogandu-l drept un "om cu mintea odihnita".

Declaratiile vin dupa ce, duminica, ministrul Economiei Adriean Videanu a prezentat o serie de masuri anticriza propuse de PD-L, precizand ca cei de la PSD au prezentat o serie de "masuri penibile" fara a discuta anterior in Coalitie.

"Noi l-am asteptat trei saptamani sa vina din concediu si dupa ce a venit bronzat si odihnit, asa a spus el ca e bine. Un om odihnit cu mintea odihnita asa face", a declarat Marian Vanghelie, comentand declaratiile ministrului Economiei.

Nu este insa foarte clar daca liderul PSD Bucuresti l-a "atins" pe fostul primar dupa vorba "nu te pune cu prostul, ca are mintea odihnita", sau s-a referit strict la concediul domnului Videanu.

Vanghelie a facut declaratiile inainte de sedinta Coalitiei de luni, care se asteapta a fi tensionata pe fondul polemicilor pe marginea pachetului de masuri anticriza si a asumarii raspunderii pe Legile Educatiei.

Liderii PSD au intrat la sedinta de Coalitie declarand ca vor accepta masurile anticriza propuse de cei de la PD-L daca este vorba despre masuri bune.

Intrebat daca PSD va accepta masurile propuse de PD-L, Vanghelie a raspuns: "Daca sunt lucruri bune le vad foarte bine, nu vad care e problema".

Schimbul de replici a fost dur inainte de sedinta: liderul PSD Mircea Geoana a declarat luni ca se asteapta de la colegii de Coalitie la "bun simt economic si social", in vreme ce ministrul Economiei a ironizat capacitatea liderului PSD de a rezolva problemele economice. "Domnul Geoana se pricepe foarte tare la economie", a spus Videanu.

In ceea ce priveste pachetul de legi pe educatie, liderul PSD Bucuresti a subliniat importanta unor dezbateri publice, adaugand ca e posibil ca premierul Emil Boc sa impuna pachetul de legi Miclea "impins de la spate de Traian Basescu si din fata de Elena Udrea". (L.S.)

Citeste si:
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu afaceri al SUA laudă ”măsurile revoluționare” luate de România: ”Toate vorbesc despre un viitor fantastic”
Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei SUA în România, David Muniz, a lăudat vineri, 1 iulie, alianța cu țara noastră. El a subliniat că prezenţa americană reprezintă dovada că SUA...
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Amenințarea Laurei Codruța Kovesi la adresa României are ecou. ”Reporteri Fără Frontiere”, apel urgent către Klaus Iohannis
Organizaţia Reporteri fără Frontiere a criticat vineri, 1 iulie, forma legii privind protecţia avertizorilor de integritate adoptată de Parlamentul României. Organizația face apel la...