Oana Niculescu Mizil confirma ca Vanghelie a strans semnaturi pentru Mircea Diaconu

Joi, 26 Martie 2015, ora 18:19
3748 citiri
Oana Niculescu Mizil confirma ca Vanghelie a strans semnaturi pentru Mircea Diaconu
Foto: Cuget Liber

Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a confirmat, joi, ca acesta a strans semnaturi pentru candidatura independenta a lui Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare din 2014.

Declaratiile au fost facute dupa ce primarul sectorului 5 a declarat in instanta ca nu a strans semnaturi pentru Elena Basescu, asa cum a declarat un martor din dosar, ci pentru Mircea Diaconu.

Avocat: Vanghelie a strans semnaturi pentru Mircea Diaconu, nu pentru Elena Basescu

Intr-o interventie telefonica la postul B1TV, Oana Niculescu Mizil a explicat ca "Marian il aprecia pe Mircea Diaconu" si de aceea a strans semnaturi pentru el.

"Il respectam enorm ca actor, ca om de cultura, imi placea persoana si caracterul sau si l-am sfatuit pe Marian 'Ajuta-l!'", a declarat Oana Niculescu Mizil, precizand ca a vazut dosarul cu semnaturi cu ochii ei.

In schimb, Oana Niculescu Mizil a declarat ca desi discuta cu Marian Vanghelie de multe ori seara pe teme politice si se mai consultau impreuna, "niciodata nu a fost vorba despre domnisoara, acum doamna, Elena Basescu".

"O apreciez foarte mult, dar nu a fost vorba", a subliniat aceasta.

Oana Niculescu Mizil a spus ca nu stie sa se fi dat bani in schimbul semnaturilor stranse pentru Mircea Diaconu, dar a afirmat ca Marian Vanghelie si Mircea Diaconu "au vorbit la telefon de cateva ori" chiar din casa ei.

Ea a mai dezvaluit ca Marian Vanghelie a fost foarte dezamagit ca actorul ajuns europarlamentar nu l-a sunat dupa castigarea alegerilor.

"Domnul Diaconu nici macar un telefon nu mi-a dat, sa imi multumeasca. Asta este durerea mea, mai mare decat orice", a sustinut ea ca i-ar fi spus Marian Vanghelie.

De altfel, Oana Niculescu Mizil a explicat ca se poate verifica faptul ca Marian Vanghelie a strans semnaturi pentru Mircea Diaconu in registrele aflate la Autoritatea Electorala Permanenta.

#Oana Mizil Vanghelie semnaturi Diaconu, #Vanghelie semnaturi Mircea Diaconu , #arestat