Vanghelie vrea sa-si trateze tusea in strainatate, produsa pe fond de stres de un reflux alimentar

Luni, 28 August 2017, ora 15:16
3650 citiri
Vanghelie vrea sa-si trateze tusea in strainatate, produsa pe fond de stres de un reflux alimentar
Foto: Facebook/Marian Vanghelie

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a cerut luni, la Curtea de Apel Bucuresti, modificarea controlului judiciar in dosarul in care este judecat pentru luare de mita, pentru ca vrea sa plece din tara pentru a se trata de tusea generata de "refluxul alimentar" provocat de stres.

Fostul edil a afirmat, ironic, ca este un pericol public de doi ani si a criticat conditiile controlului judiciar.

"Ei inca demonstreaza ca sunt statul. Stiti, eu sunt un mare pericol public. Va rog sa stati la departare de mine, ca o sa aveti o mare problema. De doi ani de zile sunt un mare pericol public. A trebuit sa fac arest si, dintr-o data, noi, romanii, am devenit un pericol public", a spus Vanghelie inainte de proces.

El a mai precizat ca doreste sa plece din tara pentru a se trata de "reflux alimentar".

"Am de 15 ani probleme de sanatate. Vedeti tusea asta? Este pe fond de stres, un reflux alimentar. Am fost la mai multi specialisti din Italia de-a lungul timpului... Dupa ce te duci un pic la arest, iti dai seama ca libertatea si sanatatea este (sic!) cea mai importanta.

Greutatile in viata ne aduc cu picioarele pe pamant. Oriunde as merge sa ma tratez, chiar si in Romania... dar stiu lucrurile din Romania", a completat Vanghelie.

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 1 septembrie judecarea contestatiei fostului primar, pe motiv ca avocatul acestuia este plecat in concediu.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA in iulie 2015, pentru noua fapte de luare de mita si abuz in serviciu si sapte fapte de spalare de bani, care ar fi fost comise cand era primar al Sectorului 5.

Citeste si Marian Vanghelie, internat de urgenta

#Marian Vanghelie contesta control judiciar, #Vanghelie tuse strainatate, #Vanghelie tuse reflex alimentar stres, #Vanghelie probleme sanatate , #arestat