Marian Vanghelie, despre paparazzii lui Ghita: "Daca ii vedeati pe acesti paparazzi de doi metri, tunsi scurt, cred ca dvs. fugeati. I-am amenintat verbal"

Sursa: Gandul
Marti, 21 Octombrie 2014, ora 16:52
180 citiri
Social-democratul Marian Vanghelie a fost intrebat, marti, inaintea sedintei conducerii PSD, despre conflictul pe care l-a avut cu o echipa de paparazzi, el raspunzand ca persoanele respective il urmareau pentru a-l santaja si, in consecinta, merita sa fie arestate.

"Eu cred ca daca in Romania faci ceva ilegal, eu cred ca daca cineva se ocupa a te urmari pentru a fi santajat pentru a face anumite lucruri, in afara de institutiile abilitate, eu cred ca trebuie arestati. Ne e nimic ilegal. Am ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.