Vanghelie, despre acuzatia ANI: "Am sa-l dau in judecata pe domnul Georgescu. Dansul a facut foarte multe jocuri mizerabile. In spatele lui este Basescu"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 17:52
142 citiri
"In ultimele 6-7 luni am avut un dosar depus pentru declaratia de avere, dar am luat de doua ori neinceperea urmaririi penale. Ei au mai dat tot felul de zvonuri. Eu i-am cerut domnului Georgescu sa dovedeasca acele zvonuri si nu a avut nicio reactie. Eu cred ca o sa-l dau in judecata", a declarat Marian Vanghelie, pentru adevarul.ro.

Trei "baroni locali", doi primari si un europarlamentar au fost declarati astazi incompatibili de Agentia Nationala de Integritate (ANI). Printre acestia se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.