Vanghelie: Dragnea ne-a spus ca americanii sunt de vina. Pana de Paste, il va da strada afara pe Ponta. N-am sa ma opresc pana nu fac un grup parlamentar care sa schimbe Guvernul

Sursa: Adevarul
Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 05:31
228 citiri
Marian Vanghelie a povestit, la Realitatea TV, intr-un limbaj colorat, cum a decurs sedinta in care liderii PSD au decis sa-l excluda din partid.

Vanghelie l-a avertizat pe Ponta ca nu-l va prinde Pastele in fruntea Guvernului, a vorbit despre afacerile necurate ale lui Dragnea si despre influenta lui Sebastian Ghita asupra premierului.

Marian Vanghelie, la Realitatea TV: Nici nu stiu cum se poate defini acesta intamplare. N-a avut legatura ceea ce trebuia sa discutam cu ceea ce s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.