Marian Vanghelie, la DNA: Cine nu este suspect este prost! (Video)

Joi, 05 Mai 2016, ora 10:10
4682 citiri
Marian Vanghelie, la DNA: Cine nu este suspect este prost! (Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat intr-un nou dosar privind fapte de coruptie, el declarand ca "suspect este prenume national" si cine nu este suspect in Romania este prost.

Marian Vanghelie a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei 9:45, fiind insotit de un avocat.

Intrebat daca a fost citat de procurori in calitate de martor sau suspect intr-un nou dosar, Marian Vanghelie a spus ca, in Romania, "cine nu este suspect este prost" si ca "suspect este prenume national".

Primarul suspendat al Sectorului 5 a adaugat ca nu stie despre ce dosar este vorba, dar ca va da mai multe informatii dupa ce va discuta cu procurorii.

Marian Vanghelie este presedintele Partidului Dreptatii Sociale si candidat pentru un nou mandat de primar la Sectorul 5.

Marian Vanghelie, internat de urgenta

Marian Vanghelie a fost, miercuri, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, acuzand o criza renala. Din acest motiv, avocatul sau a cerut miercuri, la Tribunalul Bucuresti, amanarea judecarii dosarului in care Vanghelie este acuzat de fapte de coruptie. Marian Vanghelie ar fi trebuit sa fie prezent la audierea celorlalti inculpati din dosar.

Marian Vanghelie a fost trimis in judecata, de procurorii DNA, in iulie 2015, pentru suspiciuni privind savarsirea a noua fapte de luare de mita si abuz in serviciu si sapte fapte de spalare de bani.

#Vanghelie suspect DNA , #DNA