Persoane cu handicap, pe listele lui Vanghelie: Cum sa fac asa ceva, eu sunt un om nebun?

Vineri, 06 Mai 2016, ora 15:06
3776 citiri
Persoane cu handicap, pe listele lui Vanghelie: Cum sa fac asa ceva, eu sunt un om nebun?
Foto: Facebook/Marian Vanghelie

Marian Vanghelie s-a declarat linistit in privinta corectitudinii listelor de semnaturi pentru candidatura sa si a sustinut ca se va retrage din viata publica daca se va dovedi ca datele unor persoane cu handicap din evidenta Directiei de Asistenta Sociala a Sectorului 5 au fost folosite fraudulos pentru intocmirea listelor electorale.

"Daca se gaseste asa ceva, eu ies din viata publica, intelegeti? Pai cum sa facem asa ceva? Asta este o poveste, domnule! Asta este o formula de pacaleala pentru opinia publica. (...) Este cea mai mare marlanie, cum sa folosesc asa ceva, eu sunt un om nebun?", a spus Marian Vanghelie.

Potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, datele unor persoane cu handicap, aflate in evidenta Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Sectorul 5, au fost folosite pentru a fi intocmite listele electorale cu numarul minim de sustinatori pentru candidatura lui Marian Vanghelie la Primaria Sectorului 5.

Persoane cu handicap si semnaturi false, pe listele lui Marian Vanghelie (Surse)

"Sunt atat de linistit privitor la semnaturi incat nu am niciun dubiu. Sunt un pic bulversat si suparat de forma de intimidare care se practica", a declarat Vanghelie.

Functionari din Primaria Sectorului 5 ar fi constituit, in mod fraudulos, baze de date cu persoanele aflate in evidenta Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului pentru acordarea certificatelor cu grad de handicap, sustin aceleasi surse.

"Cu dosar sau fara dosar sunt candidatul Primariei Sector 5 si sunt primarul care voi castiga. Cu DNA, fara DNA, cu arest, fara arest, cu intimidare, fara intimidare, am curaj sa raman Marian Vanghelie", a spus primarul suspendat al Sectorului 5.

Perchezitii DNA la Primaria Sectorului 5: Ar fi vizate listele cu semnaturi (Surse)

Vanghelie, despre perchezitiile DNA: Nu ma pot opri sa candidez, voi face campanie si din arest pe Facebook (Video)

Procurorii DNA fac, vineri, sase perchezitii in Bucuresti si in Ilfov, inclusiv la sediul Primariei Sectorului 5, intr-un dosar care vizeaza folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in legatura cu falsificarea listelor electorale, infractiuni care ar fi fost comise in cursul anului 2016.

Perchezitii au loc si la sediul Partidului Dreptatii Sociale, condus de Marian Vanghelie, care candideaza pentru un nou mandat de primar al Sectorului 5.

Quarterly Report - Editia 4

Nicolae Ciucă, despre cartea pe care o va lansa: ”Ca să nu mai fie niciun fel de enigmă legată de propria-mi persoană”
Nicolae Ciucă, despre cartea pe care o va lansa: ”Ca să nu mai fie niciun fel de enigmă legată de propria-mi persoană”
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a dezvăluit joi, 23 mai, motivul pentru care va lansa o carte, explicând că a considerat că este bine să vină cu o descriere a tot ceea ce a însemnat...
Ironie fină din partea lui Ciolacu la adresa lui Nicușor Dan. "Nu are curaj să vină singur într-un studio să se vadă cu doamna Firea"
Ironie fină din partea lui Ciolacu la adresa lui Nicușor Dan. "Nu are curaj să vină singur într-un studio să se vadă cu doamna Firea"
Pentru ca nu a acceptat să participe încă la o dezbatere televizată împreună cu candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, Nicușor Dan, actualul edil, este aspru criticat de...
#Vanghelie semnaturi handicapati, #Vanghelie lista handicapati , #DNA