Vanghelie: "Am inceput sa ne imbarligam in imbarligaciunile noastre"

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 13:44
2077 citiri
Vanghelie: "Am inceput sa ne imbarligam in imbarligaciunile noastre"
Foto: Arhiva

Marian Vanghelie i-a atacat fara mila pe toti adversarii lui Mircea Geoana, marti seara, la sedinta de la Romexpo a organizatiei PSD Bucuresti pe care o conduce, singurul tratat cu deferenta fiind Ion Iliescu.

In opinia lui Vanghelie prea multi social-democrati si-au anuntat candidaturile la sefia partidului. "Batalia era intre Mircea Geoana si Adrian Nastase, ca sa fim corecti. Nu sa ne maimutarim cu o mie de candidati! Si problema se transa foarte clar", a declarat liderul PSD Bucuresti.

"Nu trebuia sa ne certam la televizor!", a mai spus el recunoscand cu sinceritate ca "am inceput sa ne imbarligam in imbarligaciunile noastre(...)Incercam sa intimidam pe unii sau pe altii".

Vanghelie il injura pe Geoana si spune ca nu-i indragostit de el (Audio)

Vanghelie a explicat ca decizia de modificare a statutului PSD si de introducere a candidaturilor pe liste a fost luata cu o majoritate covarsitoare, iar minoritatea ar trebui sa se inteleaga si sa se supuna.

Nu ne-a mai votat lumea ca se saturase de aroganta noastra

"Lumea e atat de bine incinsa, sunt peste o suta de candidaturi(...)Cum ii alege pe cei 15 vicepresedinti, ca cunoaste 2-3?(...) O sa iasa o echipa dalmatiana si iar ramane Geoana sau Nastase 'fara curent, cu lumina stinsa' ", a mai explicat foarte plastic Vanghelie, in amuzamentul general, cu ce s-ar confrunta viitorul presedinte PSD daca votul nu ar fi pe echipe, ci s-ar candida individual.

In opinia sa, Adrian Nastase poate ramane dupa Congres presedintele Consiliului National, mai ales ca acesta a fost cel mai bun premier al Romaniei. Dar "s-a pus o amprenta de coruptie pe partidul nostru si cu toate ca lucrurile mergeau bine nu ne-a mai votat lumea ca se saturase de aroganta noastra", l-a intepat Vanghelie pe fostul contracandidat principal al lui Geoana.

Sa nu plangeti cand pleaca Mitrea!

Nici Miron Mitrea nu a scapat de sagetile lui Vanghelie. Dupa ce a ironizat propunerile acestuia postate pe blog spunand ca "a luat almanahul ala, cum se cheama, statutul, si l-a defrisat, l-a defrisat", Vanghelie a spus ca Mitrea risca sa piarda dupa Congres sprijinul lui Traian Basescu.

"Eu nu cred ca partidul se rupe(...) Si daca pleaca Mitrea, se rupe partidul? Sa nu plangeti cand pleaca, mie mi-e ca se va supara Traian Basescu pe el ca nu mai are nevoie de el si nu il va primi in PD-L", a prezis Vanghelie.

Nici Madalin Voicu nu a fost uitat, mai ales ca in ultimele zile a fost foarte prezent la televizor. "Madalin Voicu este mereu in echipa castigatoare(...) De cate ori am vrut sa il dam afara! Chiar pe toata lumea din partidul asta el ii trateaza cum vrea, si noi sa il acceptam in continuare", si-a aratat Vanghelie indignarea.

Madalin Voicu: PSD sufera de "geoanghelie" sau de "vangeoana"

Nu sunt fan Iliescu si nici dansul nu este fan Vanghelie

In schimb el s-a aratat foarte ingaduitor cu Ion Iliescu, fiind convins ca "nu face jocuri si dansul chiar crede(...)Dar dansul este atat de credul, si spun in sens pozitiv, ca nu poate sa creada in nemernicia altora".

"Nu sunt fan Iliescu dar niciodata nu l-am jignit si nici dansul nu cred ca este fan Vanghelie. E o problema de comunicare", a explicat seful lui Ion Iliescu pe linie de partid.

El a incercat sa ii linisteasca pe cei prezenti, citind cuvant cu cuvant declaratia data de liderul de onoare al PSD in care se spunea clar ca acesta "isi restrange participarea la activitatile PSD, nu ca pleaca din partid".

"Si cu tot respectul ii spun, nu o sa reusim intotdeauna sa cadem de comun acord cu totii, tot partdiul, ca nu se poate(...) minoritatea sa supune majoritatii", i-a mai transmis Vanghelie lui Ion Iliescu.

Ion Iliescu se retrage din toate functiile detinute in PSD

Exersez in oglinda, fac exercitii ca sa pun virgula unde trebuie

In privinta parerii despre sine, Marian Vanghelie s-a aratat intr-o forma de zile mari. "Eu cred ca indiferent de forma de pronuntare, de gasirea cuvintelor si analiza subiectelor, oamenii au vazut fondul lui Marian Vanghelie si nu ambalajul (...) Exersez, vorbesc si in oglinda, si incerc sa fac exercitii ca sa pun virgula unde trebuie, dar imi aduc aminte din cand in cand de 'almanahe' si mai zic, ca sa aiba ce sa scrie jurnalistii despre mine", a mai declarat el in rasetele colegilor prezenti, adaugand si alte auto-incurajari de genul "nu mi-este rusine si merg pe strada drept" sau "toti isi doresc sa discute cu mine".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Marian Vanghelie Nastase, #Vanghelie Iliescu retragere, #Vanghelie Mitrea, #Vanghelie Congres , #Ion Iliescu
Comentarii